2013-09-15 08:59:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ολα στην ώρα τους
~Αριστοτέλης~

Άραγε, σαν λαός είμαστε έτοιμοι για μια ουσιώδη και πραγματική επανάσταση αλλάζοντας εκ θεμελίων και άρδην την κοινωνική και πολιτική κατάσταση του τόπου;

Αυτό που επιθυμούμε είναι απλά ένας μεγαλύτερος μισθός για να γεμίσουμε την μπάκα μας (κατώτερα ζωικά ένστικτα) ή μια ριζική αναβάθμιση του βιοτικού και πνευματικού μας επιπέδου;

Έχουμε όραμα; Ξέρουμε τί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουμε από τον εαυτό μας και την κοινωνία μας; Ξέρουμε ΓΙΑΤΙ το θέλουμε; Ας απαντήσουμε αυτά τα θεμελιώδη ερωτήματα με ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ στον εαυτό μας, χωρίς λεονταρισμούς, με απόλυτη ηρεμία και σύζευξη Καρδιάς και Νου, προτού κατέβουμε την επόμενη φορά σαν κούτσουρα-κοπάδι στην επόμενη στημένη πορεία ή συγκέντρωση.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ... ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ Π-Ο-Τ-Ε ΜΑ Π-Ο-Τ-Ε ΑΠΟ ΨΗΛΑ...... ΚΙ ΟΣΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΝΕ.

Όλα ξεκινούν ήρεμα, αθόρυβα και σε ανύποπτο χρόνο όταν υπάρχει ωριμότητα ψυχής και πνεύματος. Και αυτό ξεκινάει όταν φθάνει το , που είναι ξεχωριστό για τον καθένα μας. Όταν αφυπνισθούμε πλήρως, θα εμφανισθεί και ο "ηγέτης" που τόσο απεγνωσμένα ψάχνετε μερικοί από εσάς. Τώρα, ο ηγέτης θα είναι ένας....; Θα είναι πολλοί.....; Θα είναι άνθρωπος....; Θα 'ναι κάτι άλλο πολύ πολύ διαφορετικό....; Θα δείξει, δεν έχει σημασία...... Όταν έρθει η θα το καταλάβετε... Θα είναι το πιο φυσικό και απλό πράγμα!

Ένας νέος 26 ετών.... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ