2013-09-16 12:28:05
Φωτογραφία για Καταγγέλλουν επίθεση με ρόπαλα από μέλη της Χρυσής Αυγής
"Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την δολοφονική επίθεση των φασιστοειδών της Χρυσής αυγής σε μέλη του ΚΚΕ... και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Πέραμα.

Χτύπησαν στο ψαχνό με ρόπαλα καρφιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, πρωτοπόρους εργάτες που παλεύουν καθημερινά ενάντια στην αντεργατική πολιτική, που πρωτοστατούν ώστε κανένας εργάτης να μην χάσει το σπίτι του από την τράπεζα, κανένας εργάτης να μην μείνει χωρίς ρεύμα, νερό, υγεία και κοινωνική ασφάλιση.

Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι είναι άξιοι υπηρέτες των εφοπλιστών, ότι όχι μόνο δεν αποτελούν αντισυστημικό κόμμα αλλά αντίθετα αποτελούν το μακρύ χέρι του συστήματος απέναντι σε όποιον παλεύει, οργανώνεται και διεκδικεί.

Οι εμποροϋπάλληλοι, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουμε άμεσο καθήκον να τους απομονώσουμε από κάθε χώρο δουλειάς, από κάθε γειτονιά. Χθες προωθούσαν το μεροκάματο των 18 ευρώ, σήμερα χτυπούν κομμουνιστές και πρωτοπόρους εργάτες συνδικαλιστές και αύριο θα χτυπούν οποιονδήποτε σηκώνει κεφάλι απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία και την κυβερνητική πολιτική.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι το εργατικό λαϊκό κίνημα, ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ.

Οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, των Μάηδων όπως λεγόντουσαν στην Κρήτη παλιότερα, ξέρουν καλά πως αντιμετωπίζει ο λαός το φασισμό".

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ