2013-09-16 17:30:14
Φωτογραφία για Έχω μερικές ερωτήσεις προς τους πανεπιστημιακούς..
Κύριοι "συνάδελφοι" καθηγητές και σύμβουλοι της εθνογδαρτικής, εθνοκαθαρτικής και δοσιλογικής κυβέρνησης.

Είσαστε εσείς άνθρωποι με ενσυναίσθηση;;;

Γνωρίζεται τι σημαίνει αυτός ο όρος;;;

Να σας τον θυμίσω εγώ γιατί φαίνεται ότι τον έχετε ξεχάσει.

Ενσυναίσθηση λοιπόν είναι η συναισθηματική ταύτιση με ένα άλλο άτομο. Η αναγνώριση και η κατανόηση της θέσης, του συναισθήματος, των σκέψεων ή της κατάστασης κάποιου άλλου. Ένα άτομο που χρησιμοποιεί την ενσυναίσθηση, μπορεί να αναγνωρίσει, να αντιληφθεί και να αισθανθεί αυτό που αισθάνεται ένα άλλο άτομο. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να βάλει τον εαυτό του στη θέση του άλλου.

Αφού λοιπόν στηρίζεται και δικαιολογείτε τις πολιτικές που εφαρμόζονται για την παιδεία (και είστε και καθηγητές) και αλλού;;; ΠΡΟΤΕΙΝΩ και στην δική σας περίπτωση να ΤΕΘΕΙΤΕ είτε σε διαθεσιμότητα, είτε σε ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, είτε ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΗ, μια και λέτε ότι σωστά πράττει η κυβέρνηση γιατί δήθεν πρέπει να σωθεί η οικονομία.


ΝΑ ΣΩΘΕΙ η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ για να πληρώνεστε εσείς;;;;;;;;

Και μη μου πείτε "μα εμείς είμαστε πανεπιστημιακοί" -(και προσέξτε σας τα λέει ένας πανεπιστημιακός)- Θα σας απαντήσω/σουμε, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.

Είστε ότι και ένας καθηγητής ή ένας δάσκαλος σε όλη την Ελλάδα.

Και μη μου πείτε "εμείς έχουμε διδακτορικά, μάστερς δημοσιεύσεις κ.λπ." -(και προσέξτε σας τα λέει κάποιος που έχει αυτά τα στοιχεία)- Θα σας απαντήσω/σουμε, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.

Υπάρχουν εκατοντάδες νέοι άνθρωποι και καθηγητές και δάσκαλοι που έχουν τα ίδια και περισσότερα απο εσάς.

Συμπέρασμα και πρόταση. Δεν είστε και δεν έχετε τίποτα περισσότερο από ότι χιλιάδες άλλοι άνθρωποι. Και αφού είστε ότι και οι άλλοι, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΊΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ, ΤΟΤΕ

ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΊΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Σπύρος Καμπιώτης

Πανεπιστημιακός logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ