2013-09-16 17:36:03
Φωτογραφία για Ο Καραμανλής μας απειλεί ότι θα επιστρέψει;
του Στρατή Μαζίδη

Το τελευταίο διάστημα ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος απέδρασε μια νύχτα του Οκτωβρίου του 2009, αποτελεί το θέμα αρκετών αναρτήσεων στις σελίδες του διαδικτύου.

“Ανήσυχος ο Καραμανλής”, “Σκεπτικός ο Καραμανλής”, “προβληματισμένος ο Καραμανλής” και τώρα στα Παραπολιτικά “επιστρέφει ο Καραμανλής” πέρα από την Ανδρο όπου πήγε να γιορτάσει τα γενέθλιά του και στην ενεργό πολιτική.

Αλίμονο σε ένα λαό που θα οδηγηθεί να πει” ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος” για κάποιον που όχι απλά δε χρειάστηκε να σταυρωθεί, μόνο να δουλέψει αλλά ούτε αυτό δεν ήταν ικανός να πράξει.

Άλλωστε ο Καραμανλής ανήλθε στην εξουσία με τη στρατηγική του ώριμου φρούτου. Το θυμάστε; Δηλαδή γιατί να κουράζεσαι ρε κορόϊδο να ανεβαίνεις στο δένδρο και να κόψεις τον καρπό ήτοι να σφυροκοπάς μέρα νύχτα τον πολιτικό σου αντίπαλο; Ξάπλωσε στη σκιά και άσε να πέσει μόνο του.


Ο Καραμανλής λοιπόν θέλει να επιστρέψει. Να επιστρέψει πού και να κάνει τί; Στην Ελλάδα που εγκατέλειψε με το τίποτε που είχε κάνει;

Τι άλλαξε τώρα από τότε που φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια; Μετάνιωσε; Άλλαξε; Ο τέως πρωθυπουργός τιμήθηκε δύο φορές από τον ελληνικό λαό με άνετες νίκες άσχετα αν ο εκλογικός νόμος τη δεύτερη φορά τον είχε περιορισμένο. Πώς ανταποκρίθηκε; Απέδωσε δικαιοσύνη για όλα τα σκάνδαλα από την εποχή του Σημίτη; Όχι. Σταμάτησαν οι διορισμοί στο δημόσιο; Ούτε. Απεναντίας τα στελέχη του τον εξέθεταν κι αυτός αδιαφορούσε. Μέχρι που μια νύχτα με φεγγάρι μπήκε στη βάρκα του και απέπλευσε προς το νησί της σωτηρίας αφήνοντας όλους εμάς πίσω.

Αυτός ο πατριώτης που από τεμπέλαρος βαπτίστηκε σε ήρωα που ήθελαν να σκοτώσουν οι μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου. Αυτός ο πατριώτης που αντί τουλάχιστον να παραιτηθεί από βουλευτής, καταδέχθηκε να ψηφίζει τα τελευταία δύο χρόνια ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Αυτός ο άνθρωπος που αντί να τον τρώνε οι τύψεις γιατί μας ΠΡΟΔΩΣΕ και μας ΠΑΡΕΔΩΣΕ σε ένα πολιτικό απατεώνα που παρέδωσε τη χώρα στους αποικιοκράτες, αντί να εξαφανιστεί, οραματίζεται την επιστροφή του! Ήμαρτον Κύριε!

Συγγνώμη αν γίνομαι σκληρός και κάποιοι διαφωνείτε, αλλά ένας ρίψασπις, φυγόμαχος, φυγόπονος, αναποφάσιστος και οκνηρός δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα η οποία χρειάζεται έναν ηγέτη που όμως δεν υπάρχει.
freepen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ