2013-09-16 17:48:26
Φωτογραφία για Τα χρώματα της σεζόν για τα μαλλιά
Ώρα ανανέωσης με τις νέες τάσεις

Πολλά είναι τα νέα χρώματα της σεζόν που θα σε δελεάσουν να αλλάξεις τα μαλλιά σου και να ανανεωθείς.

Ανάμεσα στο ξανθό, το κόκκινο της κανέλας και πολλά άλλα, διάλεξε αυτό που θα εκτινάξεις την ψυχολογία σου στα ύψη Πλούσιο σοκολατί: Το σοκολατί χρώμα είναι από τα πιο πλούσια και σαγηνευτικά χρώματα της νέας σεζόν. Αν τα μαλλιά σου ξανθαίνουν στις άκρες τότε μπορείς απλά να βάψεις τις ρίζες και να λανσάρεις το ombre λουκ.

Aπαλό καστανό: Από τα πιο γλυκά χρώματα που μας έχουν κερδίσει τελευταία, το ανοιχτό καστανό μαζί με ξανθά φλας ή ανταύγειες είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις την αλλαγή που πάντα ήθελες. Το καστανό «μπλέκεται» υπέροχα με το ξανθό και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει, χωρίς μεγάλες και δραματικές αλλαγές.

Βαθύ μελί: Tο ξανθό στην πιο βαθιά μελί απόχρωση του μπορεί να αξιοποιηθεί σε όλα τα μαλλιά ή σαν ανταύγειες σε μια πιο ουδέτερη βάση. Αν είσαι ξανθιά δοκίμασε να δώσεις έναν πιο μελί τόνο στο χρώμα σου. Αν το κάνεις μόνη σου, ψάξε για πιο βουτυρένιες ή μελί αποχρώσεις.


Σαμπανιζέ: Αν είσαι ξανθιά είναι μια από τις πιο σούπερ επιλογές που έχεις ειδικά αν δεν θέλεις να κάνεις καμία τεράστια αλλαγή, αλλά και από την άλλη θέλεις και κάτι διαφορετικό.

Κόκκινο της κανέλας: Ζωηρό και φωτεινό το κόκκινο της κανέλας, τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι και περιορίζεται η έκθεσή σου στον ήλιο, μπορείς να το τολμήσεις μιας και δεν θα ξεθωριάσει γρήγορα.

Ombre: Το λουκ που μας έχει κερδίσει εδώ και τρείς σεζόν είναι εδώ και η καλύτερη βάση που μπορείς να πετύχεις είναι η πιο σοκολατί αλά Κιμ Καρντάσιαν. Τόλμησε να λανσάρεις το λουκ και θα δεις πόσο σούπερ θα δείξει το μαλλάκι σου!

Πηγή: womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ