2013-09-16 19:30:05
Φωτογραφία για Εύβοια: Κανένας δεν χτύπησε τον δημοσιογράφο. Μας πέταξε καφέ και τον πετάξαμε έξω, είναι ανεπιθύμητος! Λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων Ηλίας Κούκουρας
Μετά την καταγγελία του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού Μάνου Παπαμακάριου για ξυλοδαρμό ήρθε η απάντηση του προέδρου των εργαζομένων του Τσιμεντάδικου Χαλκίδας, οι οποίοι έχουν προχωρήσει στην κατάληψη της Νομαρχίας.

"Ήρθε να μας προκαλέσει και μας πέταξε ένα ποτήρι καφέ, τον βγάλαμε έξω και έπεσε μόνος του κάτω"

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος με email στα ΜΜΕ κατήγγειλε τα εξής :

"Με μπουνιές και κλωτσιές επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού Ραδιο 1 (Χαλκίδα) Μάνο Παπαμακάριο 15 και πλέον καταληψίες του διοικητηρίου στις 12 την Παρασκευή το μεσημέρι όταν αυτός πήγε να ενημερωθεί σε σύσκεψη στην οποία θα συμμετείχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων και ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς

Μια ομάδα καταληψιών οι οποίοι φορούσαν φόρμες των τσιμέντων Χαλκίδας όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Παπαμακάριου τον πέταξαν έξω από το κτήριο και στην πλαϊνή είσοδο ανάμεσα στην παλιά Νομαρχία και στο διοικητήριο άρχισαν να τον χτυπούν άγρια Μάταια ο πρώην συνάδελφός και νυν εργαζόμενος στον 9,65 Δημήτρης Μπατσακούτσας προσπαθούσε να τους ηρεμήσει…


Προφανώς ο ίδιος δεν δέχθηκε επίθεση λόγω ασυλίας του στο σταθμό των εργαζομένων αλλά ο Παπαμακάριος δέχθηκε τέτοια χτυπήματα που έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο και να τον παραλάβει…."

Η eviazoom επικοινώνησε με τον πρόεδρο των εργαζομένων Ηλία Κούκουρα ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά ότι κάποιος από τους εργαζόμενους χτύπησε τον Παπαμακάριο, κάθε άλλο μάλιστα.

Τόνισε χαρακτηριστικά :

"Ήρθε καθαρά να μας προκαλέσει, εγώ ήμουν μαζί με τον Κλέαρχο Περγαντά εκείνη την ώρα και οι συνάδελφοι μου μόλις τον είδαν ανάμεσα τους του ζήτησαν να αποχωρήσει από την Νομαρχία καθώς είναι ανεπιθύμητος με όλα αυτά που λέει εις βάρος μας στο ραδιόφωνο, το οποίο και γνώριζε.

Ξαφνικά άρχισε να τους βρίζει και εκσφενδόνισε εναντίον τους ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ, τότε τον έβγαλαν έξω και μόνος του έπεσε κάτω.

Τότε ένα ασθενοφόρο ήρθε και τον πήρε και ξαφνικά είδαμε προς μεγάλη μας έκπληξη ότι κατηγορεί τους εργαζόμενους για ξυλοδαρμό!

Δεν υπάρχει κανένα χαρτί που να πιστοποιεί ότι ξυλοκοπήθηκε και πιθανόν λόγω της έντασης του και κάποιων προβλημάτων υγείας που διαθέτει διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο, όπου μετά από λίγη ώρα έφυγε."
EVIAZOOM
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ