2013-09-17 00:25:53
Φωτογραφία για Γιάννα Αγγελοπούλου: Δεν θα ασχοληθώ με την ενεργό πολιτική! [Video]
Το πολυσυζητημένο βιβλίο της, παρουσίασε, τη Δευτέρα, στο Ηράκλειο η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Λύκειο Ελληνίδων σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου, την εταιρεία "Αλτσχάιμερ" και την "Ομάδα Συνεργασίας Ελληνικού Οδηγισμού» στην κατάμεστη αίθουσα του ξεοδοχείου Ατλαντίς.

Μεταξύ άλλων, το "παρών" έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, οι δήμαρχοι Ηρακλείου, Χερσονήσου, Φαιστού και Βιάννου και πολλοί αντιδήμαρχοι του Ηρακλείου.

Η κ. Αγγελοπούλου βραβεύτηκε και κηρύχθηκε επίτιμο Μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Ηρακλείου.

Στις πρώτες της δηλώσεις, επανάλαβε ότι δεν θα ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική. "Το έχω πει με ...κόκκινα γράμματα, ότι δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική", ενώ συνοδευόταν από το σύζυγό της, Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Κρήτη ενώ τόνισε ότι και το βιβλίο της ξεκινά με αναφορές στο νησί που τόσο αγαπά!


Η κ. Αγγελοπούλου εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό λευκό κοστούμι και μία πράσινη τσάντα ενώ έλαμπε από χαρά και συγκίνηση.

Να σημειωθεί ότι έξω από την αίθουσα στήθηκε ένα προτζέκτορας από τον οποίο μπορούν όσοι δεν είναι μέσα να παρακολουθούν την ομιλία της.

Η ίδια , στη διάρκεια της ομιλίας της, αναπόλησε την περίοδο που εργαζόταν στο Ατλαντίς για το χαρτζιλίκι της... και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

"Δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου ως Κρητικιά" τόνισε και καταχειροκροτήθηκε. Όπως είπε "σημασία δεν έχουν τα χρήματα και οι τίτλοι αλλά οι σχέσεις με τους ανθρώπους". Μάλιστα, θυμήθηκε την περίοδο που δεν είχε καθόλου χρήματα και δούλευε για το μεροκάματο...

Όπως είπε άρχισε να γράφει το βιβλίο όταν η χώρα μπήκε σε περίοδο κρίσης και ύφεσης. Όπως είπε "Το μάθημα, δυστυχώς, ξεχάστηκε. Όχι από τους πολίτες όμως. Ό,τι έκανα το έκανα για να μάθουν έξω ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, της ομαδικότητας, της επιτυχίας. Καμία άλλη χώρα δεν ανέλαβε τους Ολυμπιακούς και τους υλοποίησε αντί για 7 σε 4 χρόνια".
cretalive.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ