2013-09-17 09:04:04
Φωτογραφία για ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ : ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΟΛΑ ΦΕΤΟΣ
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε σε δηλώσεις του πως θέλει να σηκώσει φέτος ακόμα περισσότερα τρόπαια, έχοντας στόχο και την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε στη χώρα μας στους Γάλλους δημοσιογράφους, εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στη πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και υπογράμμισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να νικήσει η ομάδα του στο "Γ. Καρα¨σικάκης"...

Υπογράμμισε μάλιστα πως και οι επενδυτές των πρωταθλητών Γαλλίας δεν θα είναι ευχαριστημένοι με την κατάκτηση μιας κούπας φέτος! Ο «Ίμπρα» αναφέρθηκε ακόμα στους Φρανκ Ριμπάρι και Λιονέλ Μέσι -Ζλάταν, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο νούμερο «1» στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν γι’ αυτή τη σεζον;

«Όλοι στην ομάδα θέλουμε να κερδίζουμε... Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας σ’ ένα τρόπαιο, διότι θα υπάρχει χαλαρότητα. Όταν έχει 100% το μυαλό σου σε όλα τα τρόπαια, τότε κρατιέσαι ξύπνιος και δεν κοιμάσαι... Δεν νομίζω πως οι επενδυτές της ομάδας είναι ικανοποιημένοι μ’ ένα τρόπαιο. Θέλουν περισσότερα. Έχουμε πολλά να κάνουμε. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας από τους στόχους μας. Είναι στο χέρι μας να φτάσουμε στην επιτυχία».


-Θα είσαι ευχαριστημένος με τη νίκη με τον Ολυμπιακό, ακόμα και αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις;

«Για μένα, όταν κάνω μια ασίστ, είναι σαν να πετυχαίνω ένα γκολ, καθώς αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθάω την ομάδα μου να σκοράρει. Έτσι, θα έρθουν και τα τρόπαια. Η περασμένη σεζόν ήταν φανταστική, κερδίσαμε τα πάντα, και το πιο σημαντικό είναι πως φτάσαμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζω και φέτος να έχω την ίδια καλή σεζόν, με την ομάδα να κερδίζει περισσότερα».

-Κατά την γνώμη του ο Φρανκ Ριμπάρι άξιζε τον τίτλο του καλύτερους παίκτη της χρονιάς στην Ευρώπη;

«Νομίζω πως ο Φρανκ Ριμπάρι είναι φανταστικός παίκτης. Δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια επιλογής. Αν δούμε τι έκανε με τον σύλλογό του, τότε έπρεπε να είναι αυτός ο νικητής. Αν μιλήσουμε μεμονωμένα για κάθε παίκτη, για μένα δεν υπάρχει καλύτερος παίκτης από τον Μέσι. Θα έπρεπε να δώσουν μικρό βραβείο στον Μέσι και μισό στον Ριμπάρι»!

-Φαλκάο και Κανάβι έχουν παρατσούκλια που προκαλούν... φόβο. Εσύ έχεις ένα παρόμοιο ψευδώνυμο;

«Δεν χρειάζομαι ένα ψευδώνυμο που να φοβίζει. Απλά πρέπει να σε κοιτούν οι άλλοι και να... προκαλείς φόβο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ψευδώνυμο είναι κάτι που το εφεύρουν οι άλλοι, δεν νομίζω πως χρειάζομαι κάποιο χαρακτηριστικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ