2013-09-17 09:44:02
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ 4η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Την τέταρτη νίκη του σε 15 πρεμιέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ξεκίνημα των ερυθρόλευκων στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση τα τελευταία χρόνια δεν είναι ως επί το πλείστον θετικό, παράδοση στην οποία θέλουν να πάνε... κόντρα στο σημερινό ματς οι παίκτες του Μίτσελ.

Οι ερυθρόλευκοι άλλωστε προέρχονται από δύο σερί ήττες σε πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ, πέρυσι με τη Σάλκε και πριν από δύο χρόνια με τη Μαρσέιγ, φιλοδοξώντας ότι φέτος θα γευτούν το... νέκταρ της τέταρτης συνολικά νίκης τους σε 15 πρεμιέρες.

Η πιο πρόσφατη, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" ήταν το 2010, όταν ο Βασίλης Τοροσίδης είχε σημειώσει το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι με την Άλκμααρ. Για να βρούμε την αμέσως προηγούμενη, θα πρέπει να ανατρέξουμε οχτώ πριν, όπου ο Ολυμπιακός έζησε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές του με το 6-2 επί της Λεβερκούζεν.

Όσο για την παρθενική νίκη σε πρεμιέρα, ήταν το 1997 με το 1-0 επί της Πόρτο χάριν στο απίστευτο γκολ του Γιαννακόπουλου από τα 40 μέτρα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ