2013-09-17 12:14:10
Φωτογραφία για Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ... ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!
Την άποψη του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ζήτησε η "Equipe" για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν και τον όμιλο στον οποίο μετέχουν οι δύο ομάδες στο Champions League.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι η γαλλική ομάδα είναι το φαβορί για την πώτη θέση κι ο Ολυμπιακός για τη... δεύτερη στον όμιλο!

«Η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στο γκρουπ και να φτάσει τουλάχιστον έως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα κατηγορηθεί αν προκριθεί ως δεύτερη, αλλά θα ήταν καλύτερο να πάρει την πρώτη θέση. Αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ ποτέ δεν είναι εύκολο. Οι άλλες τρεις ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά όχι τόσο καλή όσο η Παρί. Παίζει εκεί ο Σαβιόλα, αλλά δεν είναι πια ο παίκτης που ήταν. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και εχθρικό για την Παρί που μπορεί να πάρει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός παίζει συνέχεια στη διοργάνωση και έχει εμπειρία, όπως και η Μπενφίκα αλλά και η Άντερλεχτ. Νομίζω, όμως, ότι οι Έλληνες έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση. Αν και όλα είναι ανοιχτά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ