2013-09-17 16:13:04
Φωτογραφία για Yψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας στην Πάφο γρονθοκόπησε γνωστό επιχειρηματία για οικονομικές διαφορές και τον έστειλε στο νοσοκομείο
της Σταυρούλας Μιλτιάδου Ιγνατίου

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικές μέρες σε τράπεζα στην Πάφο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του PafosPress, υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας , φέρεται να γρονθοκόπησε γνωστό επιχειρηματία της Πάφου για οικονομικές διαφορές και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άντρες συναντήθηκαν στην τράπεζα προκειμένου να λύσουν ένα οικονομικό ζήτημα. Τα αίματα όμως άναψαν και σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress ο υπάλληλος της τράπεζας, φανερά εκνευρισμένος επιτέθηκε λεκτικά στον επιχειρηματία ο οποίος αποχώρησε ενοχλημένος λόγω της συμπεριφοράς του.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το υψηλόβαθμο στέλεχος ακολούθησε τον γνωστό επιχειρηματία στον ανεκλυστήρα όπου του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και να χρειαστεί η μεταφορά του στο Γενικο Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη αφού βρισκόταν σε κατάσταση λιποθυμίας.

Το όλο συμβάν κατέγραψε το κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης της τράπεζας. Για το θέμα ενημερώθηκε και η αστυνομία η οποία προέβηκε σε καταθέσεις ενώ έχει στα χέρια της το περιεχόμενο του οπτικού υλικού το οποίο και εξετάζει.

pafospress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ