2013-09-17 20:52:48
Φωτογραφία για Στέλεχος των ΑΝΕΛ για τον Μουρούτη: Θα δεις τα ραδίκια ανάποδα, κτήνος, βρωμοσκούληκο
Μετά την δημόσια προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου να λιντζάρουν οι κάτοικοι τον δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα και τα όσα επακολούθησαν, φαίνεται πως άλλο ένα στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ συνεχίζει και προκαλεί.

Η προτροπή του κ. Καμμένου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από όλα τα κόμματα, ενώ αυτή ακριβώς η φράση ήταν η αιτία για να γίνει άγριος καυγάς το πρωί της Τρίτης στο στούντιο της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου με τον κ. Καμμένο να αποχωρεί από την εκπομπή.

Μετά από αυτό το θόρυβο, νέο σεισμό προκαλούν οι δηλώσεις ενός στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιου βουλευτή Β Αθηνών, Αθανάσιου Μπέλτσου, ο οποίος προχώρησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook σε μία πρωτοφανή επίθεση με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αλλά και απειλές προς τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού, κ. Μουρούτη.

Ο κ. Μπέλτσος επιτίθεται με ιδιαίτερα σκληρά σχόλια στον κ. Μουρούτη, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως "θα δει τα ραδίκια ανάποδα", τον προειδοποιεί με λαϊκό λιντσάρισμα, ενώ τον χαρακτηρίζει αδηφάγο κτήνος και "βρωμοσκούληκο.


Μάλιστα, η πρωτοφανής επίθεση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σε νεότερη ανάρτησή του, τονίζει: «Καλά οι άνθρωποι είναι αστείοι.Ανακάλυψε τώρα το χρυσό παιδί του Μαξίμου και απειλή κατά της ζωής του.Του είπαμε ότι όλοι μια μέρα θα δούμε τα ραδίκια ανάποδα και δεν θα πάρουμε μαζί μας λεφτά και εξουσία και αυτός κλαψουρίζει μέσα από τον βασιλικό του θρόνο. ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. Μας πολεμάνε με κάθε βρώμικη μέθοδο σε όλα τα επίπεδα και τολμάνε να παρουσιάζονται και ως θύματα.Αν νομίζουν ότι θα μας τρομάξουν είναι πολύ γελασμένοι.Σταματήστε λοιπόν την παρωδία και τα περίεργα τηλέφωνα.Δεν είμαστε όλοι πρόθυμοι και υποτακτικοί».

Πάντως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σημειώνουν πως ο κ. Μπέλτσος δεν είναι διευθυντής του γραφείου του κ. Καμμένου αλλά απλό στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Kαι ο κ. Μπέλτσος δεν έβαλε στο στόχαστρο μόνο τον κ. Μουρούτη, αλλά τον κ. Πάχτα, λέγοντας πως όχι μόνο λιντζάρισμα χρειάζεται ο κ. Πάχτας αλλά και κρέμασμα στην κεντρική πλατεία της Ιερισσού.

πηγή: Newsit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ