2013-09-17 20:58:04
Φωτογραφία για Αλλοδαπός φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που εξαπάτησε εκατοντάδες Κύπριους ανέργους
Ένταλμα σύλληψης αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρείας εξευρέσεως εργασίας στη Λάρνακα, ο οποίος εξαπάτησε εκατοντάδες άνεργους Κύπριους χρεώνοντας τους με χαράτσι 620 ευρώ, προκειμένου να τους εξασφαλίσει εργασία στη Γαλλία.

Οι έρευνες και οι ανακρίσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και ήδη το κλιμάκιο ανακριτών που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει εντοπίσει την ταυτότητα του υπόπτου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ελλαδίτης αλλά αλλοδαπός και ήδη έχει ενημερωθεί σχετικά η Ιντερπόλ. Παράλληλα οι έρευνες της αστυνομίας φωτογραφίζουν επίσης Κύπριους ως συνεργάτες του υπόπτου και δεν αποκλείεται τα εντάλματα που θα εκδοθούν να είναι περισσότερα από ένα.

Στη διάρκεια της ημέρας οι ανακριτές έλαβαν καταθέσεις από αριθμό εξαπατημένων κυπρίων που επέστρεψαν από τη Γαλλία, συνεχίζοντας παράλληλα το ψάξιμο στα έγγραφα και τεκμήρια που παρέλαβαν χθες από τα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα..


Στόχος των ανακριτών είναι όπως εξακριβωθεί τι περιλαμβάνουν τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παραπονούμενοι, κάτω από ποιες συνθήκες είχαν πληρώσει τα 650 ευρώ, τι τους είχαν υποσχεθεί και με ποια άτομα μίλησαν τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό όπου βρίσκονταν. Και αυτό διότι η φύση της υπόθεσης δυσκολεύει το έργο των ανακριτών οι οποίοι καλούνται να ξεκαθαρίσουν ποια αδικήματα έχουν διαπραχθεί και κατά πόσον υπάρχει ο δόλος, δηλαδή κατά πόσον υπήρχε η πρόθεση από αυτούς που πήραν τα χρήματα, να ξεγελάσουν τον κόσμο.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ