2013-09-17 21:04:12
Φωτογραφία για ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΑ... ΠΑΛΙΑ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ!
Τις στιγμές που είχε περάσει στην Ίντερ, όντας συμπαίκτης του σημερινού προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, θυμήθηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος!

Με αφορμή την αποψινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, ο "Γκεό" ανέβασε σχετικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μέσω του οποίου θυμήθηκε τα ...παλιά και πιο συγκεκριμένα, την περίοδο 1999-2000 όταν ήταν συμπαίκτης στους «νερατζούρι» με τον Λοράν Μπλαν!

Σε εκείνη την Ίντερ, με προπονητή τον Μαρτσέλο Λίπι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού συνυπήρξε με παίκτες παγκοσμίου ακτινοβολίας όπως το... φαινόμενο Ρονάλντο, ο Χαβιέ Ζανέττι, ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, ο Ντι Μπιάτζιο, ο Κριστιάν Βιέρι, ο Αλβάρο Ρεκόμπα, ο οποίος αργότερα πέρασε και από τον Πανιώνιο, όπως φυσικά και ο Λοράν Μπλαν, που δέσποζε στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του Μιλάνο.

Αναλυτικά ο Γρηγόρης Γεωργάτος έγραψε :

«Σήμερα ο Θρύλος αρχίζει το ταξίδι του απέναντι σε μια ομάδα που προπονητής είναι ένας φίλος αδερφός και που τον σέβομαι πολύ για αυτό που ήταν και είναι!!!!! Ας κερδίσει ο καλύτερος!!!!!!!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ