2013-09-17 22:41:03
Φωτογραφία για Περπατούσε στη Δαιδάλου και είδε τους σοβάδες να πέφτουν στο κεφάλι της
Στο νοσοκομείο κατέληξε μια κοπέλα, όταν η βόλτα της στο κεντρο του Ηρακλείου μετατράπηκε σε... περιπέτεια, καθώς την ώρα που περπατούσε στον πεζόδρομο της Δαιδάλου, είδε ένα κομμάτι σοβά να πέφτει πάνω της Το νέο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που έχουν καταγραφεί στο παρελθόν. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, για τις απαραίτητες εξετάσεις!

Η είδηση για τον τραυματισμό της κοπέλας, ξύπνησε ξανά μνήμες, από τα ομολογουμένως αρκετά περιστατικά που έχουν σημειωθεί, με αποκορύφωμα αυτό που είχε καταγραφεί το Γενάρη του 2007, όταν μια κοπέλα, περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο, επί της οδού Α.Περασάκη 2, που ειναι κάθετη οδός της Λ.Καλοκαιρινού.

Τότε είχε δει ξαφνικά το στηθαίο να πέφτει πάνω της από ύψος 7 μέτρων, τραυματίζοντας την πολύ σοβαρά, με την περιπέτεια της υγείας της να συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ενώ και πιο πρόσφατα στις 31 Μαϊου ένα ακόμη μπαλκόνι κατέρρευσε σε πάροδο της λεωφόρου Καλοκαιρινού και με τον ιδιοκτήτη μιας δίκυκλης μοτοσικλέτας, ο οποίος την είχε παρκάρει από κάτω λίγη ώρα πριν νε έχει τύχη" βουνό".

Λίγες μέρες πριν - στις 10 Μάη είχαν πέσει πάλι οι σοβάδες από μπαλκόνι στη λεωφόρο Καλοκαιρινού. Περιστατικά που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα με τα υπό κατάρρευση μπαλκόνια - ειδικά σε ορισμένες περιοχές του Ηρακλείου - είναι πολύ σοβαρό.
creteplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ