2013-09-17 23:56:53
Φωτογραφία για CL,Group A:Θεαματική νίκη η Γιουνάιτεντ-Διπλό η Σαχτάρ
Στο ντεμπούτο του Μόγιες στο Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 4-2 την Λεβερκούζεν, ενώ η Σαχτάρ επικράτησε 2-0 της Σοσιεδάδ μέσα στο "Ανοέτα".

Στο ντεμπούτο του Μόγιες στο Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 4-2 την Λεβερκούζεν, ενώ η Σαχτάρ επικράτησε 2-0 της Σοδιοεδάδ μέσα στο "Ανοέτα"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λεβερκούζεν 4-2

Σκόρερς: 22' και 70' Ρούνεϊ, 59' Φαν Πέρσι, 79' Βαλένσια / 54' Ρόλφες, 88' Τοπράκ

Γήπεδο: "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Με πλασέ στην κίνηση ο Γουέιν Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ στο 22' για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και μετά την σέντρα του Πατρίς Εβρά ο Άγγλος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (53') ο Ρούνεϊ έχασε μία απίστευτη ευκαιρία, καθώς μπήκε στην περιοχή από αριστερά, απέφυγε τον Λένο, όμως έκανε κακό πλασέ και η μπάλα πέρασε σχεδόν παράλληλα από την γραμμή τέρματος.


Ένα λεπτό αργότερα (54') η ManUtd πλήρωσε την αστοχία του Ρούνεϊ, καθώς ο αρχηγός της Λεβερκούζεν, Ρόλφες, ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετικό αριστερό σουτ (κόντραρε λίγο και σε αμυντικό).

Πέντε λεπτά όμως έμεινε χωρίς το προβάδισμα η αγγλική ομάδα, καθώς ο Ρόμπιν φαν Πέρσι στο 59' έκανε το 2-1 με δεξί σουτ από μπαλιά του Αντόνιο Βαλένσια.

Ο Ρούνεϊ δεν αστόχησε στο 70', όταν και έκανε το 3-1 αφού βγήκε τετ-α-τετ με τον Λένο, έπειτα από το βολέ του Ντε Χέα και την λάθος συνεννόηση στην γερμανική άμυνα.

Το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήρθε στο 79', με τον Αντόνιο Βαλένσια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία, από πάσα του Ρούνεϊ, ενώ στο 88' μείωσε ο Εμέρ Τοπράκ για το τελικό 4-2.

MANUTD: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί, Βαλένσια, Καγκάουα, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Σπάχιτς, Εμέρ Τοπράκ, Μπένις, Ράιναρτς, Εμρέ Τσαν, Ρόλφες, Σαμ, Σον Χέουνγκ-Μιν, Κίσλινγκ.

Σοσιεδάδ - Σαχτάρ 0-2

Σκόρερ: 65' και 87' Αλέξ Τεϊσέιρα

Γήπεδο: "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν

Διαιτητής: Οβίντιου Χετσάγκαν (Ρουμανία)

Βραζιλιάνικη συνεργασία για να ανοίξει το σκορ η Σαχτάρ Ντόνετσκ μέσα στο "Ανοέτα" στο 65', με τον Αλέξ Τεϊσέιρα να κάνει το 0-1 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα πάσα του Ντόουγκλας Κόστα με "τακουνάκι".

Ο Αλέξ Τεϊσέιρα "χτύπησε" ξανά στο 87' και με το δεύτερο γκολ του, ξανά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αυτήν την από αριστερά, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Εστράδα, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Πάρντο, Τσάμπι Πριέτο, Βέλα, Γκριεζμάν, Σεφέροβιτς.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Φερνάντο, Χούμπσμαν, Αλέξ Τεϊσέιρα, Ντόουγκλας Κόστα, Τάισον, Λουίζ Αντριάνο.

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ