2013-09-17 23:58:52
Φωτογραφία για CL,Group B:6άρα της Ρεάλ στην Κων/πολη-Γκέλα η Γιουβέντους
Η Ρεάλ νίκησε με 6-1 την Γαλατάσαράι μέσα στην Κωνσταντινούπολη με χατ-τρικ του Κρ. Ρονάλντο, ενώ η Γιουβέντους έχασε δύο βαθμούς στην Κοπεγχάγη.

Γαλατάσαράι - Ρεάλ 1-6

Σκόρερς: 33' Ίσκο, 54' και 81' Μπενζεμά, 63', 66' και 91' Κρ. Ρονάλντο

Γήπεδο: "Αλί Σαμί Γιεν", Κωνσταντινούπολη

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)

Ο Ίκερ Κασίγιας ξεκίνησε βασικός για την Ρεάλ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 15' από τον Ντιέγκο Λόπεθ, καθώς χτύπησε στα πλευρά, ενώ περιβραχιόνιο πέρασε στον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ίσκο συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά τα 3 γκολ του στο ισπανικό πρωτάθλημα πέτυχε και το πρώτο της "βασίλισσας" στο Champions League.

Από μπαλιά του Άνχελ ντι Μαρία ο Ισπανός μέσος κατέβασε εξαιρετικά την μπάλα με το αριστερό και σούταρε με το δεξί, στέλνοντάς την στα δίχτυα του Μουσλέρα, αφού είχε χτυπήσει και χαμηλά στο αριστερό δοκάρι του Ουρουγουανού πορτιέρο.


Ο Άνχελ ντι Μαρία ήταν ο δημιουργός και του δεύτερου γκολ της Ρεάλ, το οποίο ήρθε στο 54' με τον Μπενζεμά από την πάσα του Αργεντινού να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μουσλέρα και να τον "εκτελεί" για το 0-2.

Το ματς το... τελείωσε ο Κριστιάνο Ροανάλντο, οποίος πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά, καθώς σκόραρε στο 63' και στο 66' με κοντινό πλασέ έπειτα από φάση διαρκείας και στις δύο περιπτώσεις.

Από κοντά σκόραρε για 2η φορά στο ματς και ο Μπενζεμά στο 81', μείωσε στο 84' ο Ουμούτ Μπουλούτ, ενώ στο 91' ο Κριστιάνο Ρονάλντο με φοβερή ατομική προσπάθεια συμπλήρωσε το χατ-τρικ του και διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σετζού, Νουνκέ, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Ινγίν Μπαϊτάρ, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Κεντίρα, Μόντριτς, Ίσκο, Ντι Μαρία, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Κοπεγχάγη - Γιουβέντους 1-1

Σκόρερς: 14' Νίκολαϊ Γιόργκενσεν, 54' Κουαλιαρέλα

Γήπεδο: "Πάρκεν", Κοπεγχάγη

Διαιτητής: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία)

Ο διεθνής Δανός επιθετικός, Νίκολαϊ Γιόργκενσεν, άνοιξε το σκορ στο "Πάρκεν" στο 14ο λεπτό για την Κοπεγχάγη με κοντινό πλασέ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και αδυναμία της ιταλικής άμυνας να διώξει την μπάλα από την περιοχή της.

Η απάντηση της Γιουβέντους ήρθε στο 54', με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να κάνει το 1-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την σέντρα του Πελούζο από αριστερά.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Μέλμπεργκ, Σίγκουρτσον, Μπένγκτσον, Κλαουντεμίρ, Ντελανέι, Μπολάνιος, Μπράατεν, Άντι, Νίκολαϊ Γιόργκενσεν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Λίχτσταϊνερ, Πελούζο, Τέβες, Κουαλιαρέλα.

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ