2013-09-18 01:22:03
Φωτογραφία για ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Μόνο εύκολη δεν ήταν η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά το τελικό σκορ 1-4, όπως τόνισε το μεγάλο αστέρι των Γάλλων Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στους οπαδούς του Θρύλου, λέγοντας πως δημιουργούν μία απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Μπορεί να φαίνεται εύκολη η νίκη μας με το 4-1 αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, έτρεξε αρκετά και μας δυσκόλεψε. Είχε τον κόσμο στο πλευρό του που ήταν απίστευτοι οι οπαδοί του και είχε ένα φανταστικό κοινό. Μερικές φορές θα πρέπει να κρατάς την ισορροπία, αλλά αυτό είναι το Champions League όλα μπορούν να συμβούν.

Θέλω να πιστεύω ότι η Παρί θα είναι η πρώτη ομάδα του ομίλου. Δεν ξέρω τι θα γίνει από εκεί και πέρα στον όμιλο, αλλά κάθε γκρουπ στο Champions League είναι δύσκολο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όλους τους αγώνες και να αποφεύγουμε τα λάθη.

Ήξερα κάποια πράγματα για την έδρα γιατί μίλησα με τον Μέλμπεργκ για τους οπαδούς αλλά τώρα κατάλαβα τι εννοούσε που το είδα από κοντά. Είναι απίστευτη η στήριξή τους στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άνοδος στη Wall Street
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άνοδος στη Wall Street
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ