2013-09-18 01:39:04
Φωτογραφία για Μαθητές καταστροφείς! - Συνελήφθησαν πέντε για εκτεταμένες ζημιές σε δύο γυμνάσια της Ζακύνθου - Αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή
Στη σύλληψη εφτά ατόμων για φθορές στα κτίρια του 2ου και 3ου Γυμνασίου Ζακύνθου, στο κέντρο της πόλης, προχώρησε η Αστυνομία.

Οι δύο συλληφθέντες, 20 και 19 ετών, είναι μαθητές του Εσπερινού Λυκείου, ένας είναι 12 ετών και οι υπόλοιποι είναι μαθητές ηλικίας από 15 έως και 17 ετών.

Στους μαθητές, όπως αναφέρει το capital.gr, αποδίδονται κατηγορίες για φθορές στις σχολικές εγκαταστάσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέστρεψαν θρανία, καρέκλες μαθητών, έδρες και καρέκλες καθηγητών. Επιπλέον, παραβίασαν γραφεία καθηγητών και προκάλεσαν φθορές σε πόρτες. Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου αποφάσισε ν' αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες και να συνεχιστούν οι αστυνομικές έρευνες για το συμβάν, για ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων ατόμων. Έξω από τα δικαστήρια, την Τρίτη το πρωί, είχαν συγκεντρωθεί μαθητές και γονείς, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες.
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ