2013-09-18 02:04:01
Φωτογραφία για Copy - Χρυσή Αυγή - Paste
Μετά και το σημερινό σκηνικό που διαδραματίστηκε στο πλατό του star μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Πόπης Τσαπανίδου... μπορώ να πω πλέον με σιγουριά ότι όλα τα κόμματα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ακολουθούν μία πολιτική μίμησης της Χρυσής Αυγής. Οι εκφράσεις "Είσαι ψεύτρα...", "Τα αφεντικά σου..." κτλ που ακούστηκαν δια στόματος Καμένου αποτελούν κλασικούς χαρακτηρισμούς που προέρχονται από το λεξιλόγιο της χρυσής αυγής.

Το ποσοστό του 15% που καταγράφει η Χρυσή Αυγή στις τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι λογικό να κάνει πολλούς πολιτικούς σχηματισμούς και όχι μόνο να τρίβουν τα μάτια τους, αλλά αυτό δε δικαιολογεί μια μιμητική πολιτική. Το ίδιο συμβαίνει και στο κυβερνών κόμμα, το οποίο έχει τραβήξει πλώρη προς τα δεξιά, με κυρίαρχο στόχο την αλίευση όλο και περισσότερων ψηφοφόρων της χρυσής αυγής. Αυτό μπορεί να το διακρίνει κανείς και από τις τελευταίες τοποθετήσεις των βουλευτών της ΝΔ  Το φαινόμενο της αντιγραφής, δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, θα γίνεται ολοένα και πιο έντονο, λόγω των δημοτικών εκλογών που έρχονται.

Τέλος, η νέα μόδα των κομμάτων, έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της Χρυσής Αυγής και ως φυσικό επακόλουθο την αποδυνάμωση των ΝΔ και ανεξάρτητων Ελλήνων.

telalhs.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ