2013-09-18 02:22:06
Φωτογραφία για Λαθροθήρας σκότωσε τρεις αστυνομικούς στην Αυστρία
Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας, ο οποίος είχε «ταμπουρωθεί» μέσα σε αγρόκτημα στην Αυστρία, έχοντας νωρίτερα πυροβολήσει... και σκοτώσει τέσσερις ανθρώπους, εκ των οποίων οι τρεις αστυνομικοί, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Ειδικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει την αγροικία μέσα στην οποία είχε βρει προσωρινό καταφύγιο ο ένοπλος, έχοντας την υποστήριξη τεθωρακισμένων οχημάτων. Το μακελειό έγινε κοντά στην πόλη Μελκ (70 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας, Βιέννης) στο νότιο τμήμα της ευρωπαϊκής χώρας. Το απανθρακωμένο πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης μέσα σε διαμέρισμα ενός εκ των κτηρίων που υπάρχουν μέσα στο αγρόκτημα.

Το όνομα του ενόπλου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τα τοπικά Μ.Μ.Ε. ήταν βαριά οπλισμένος. Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν άνδρες της Αστυνομίας επιχείρησαν να τον συλλάβουν, θεωρώντας τον ύποπτο για λαθροθηρία.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Roland Scherscher, είναι πολύ πιθανό ο ένοπλος να αυτοπυρπολήθηκε προκειμένου να συλληφθεί, καθώς ήδη είχαν συμπληρωθεί 12 ώρες διαπραγματεύσεων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ