2013-09-18 05:23:44
Φωτογραφία για Βάις: «Φανταστικός ο κόσμος»
Στην εκπληκτική παρουσία του κόσμου των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε ο Βλάντιμιρ Βάις, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σλοβάκος άσος που σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας ανέφερε παράλληλα πως οι Πειραιώτες έπαιξαν (σ.σ. στο πρώτο μέρος) με τον τρόπο που έχουν προετοιμαστεί όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο στην επανάληψη δεν τους βγήκε το ματς.

«Σίγουρα ο κόσμος ήταν φανταστικός σε όλο το παιχνίδι, συνέχισαν να μας στηρίζουν και μετά το 1-1 ήταν ώθηση για εμάς. Τους ευχαριστούμε πολύ που ακόμα και στο τέλος, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, μας χειροκρότησε και ελπίζω να τους έχουμε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του Champions League για να μας βοηθήσουν», ανέφερε αρχικά ο Βάις και πρόσθεσε:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, σήμερα παίξαμε με τον τρόπο που είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε, με τον τρόπο που έχουμε προετοιμάσει την ομάδα μας να παίζει. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί ακόμα και με 3-1, αλλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Όταν έρθει η στιγμή να ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
3597 - e-mail στην οδό Αγίου Όρους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
3597 - e-mail στην οδό Αγίου Όρους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ