2013-09-18 05:03:04
Φωτογραφία για Οριστικό τέλος για Miley και Liam
Με αποκλειστικές δηλώσεις τους στο αμερικανικό People, οι εκπρόσωποι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας επιβεβαίωσαν ότι ο αρραβώνας έληξε και το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Πριν από μερικές εβδομάδες κι ενώ οι φήμες χωρισμού βοούσαν, η Miley Cyrus βρέθηκε στο πλευρό του Liam Hemsworth για την πρεμιέρα της ταινίας του και οι κακές γλώσσες απλώς σταμάτησαν το κουτσομπολιό. Τώρα πια όμως επιβεβαιώνονται καθώς το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους.

Λίγο νωρίτερα η Μiley είχε υπαινιχθεί τον χωρισμό λέγοντας σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι "δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με έναν γάμο", καθώς θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα της. Από την πλευρά του ο Liam, που είναι πιο... σιωπηλός από την τέως αγαπημένη του, μιλά καλύτερα με πράξεις. Έτσι εθεάθη με Μεξικανή καλλονή, την 23χρονη ηθοποιό Eliza Gonzalez, να διασκεδάζει μέχρι πρωίας στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι είχε δύο χρόνια σχέση, ενώ αρραβωνιάστηκε πέρυσι
. Η σταρ του Ουόλτ Ντίσνεϊ είχε πει ότι είναι ενθουσιασμένη με τον αρραβώνα και ανυπομονεί να περάσει μια ευτυχισμένη ζωή με τον Liam. Αλλά αμέσως μετά αποφάσισαν να αναβάλουν τον γάμο και η σταρ εθεάθη χωρίς το 3,5 καρατίων διαμαντένιοο δαχτυλίδι της. Η σχέση τους πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, κυρίως του εκρηκτικού χαρακτήρα της Miley Cyrus και του προκλητικού τρόπου που επιλέγει να ζει και να προβάλλει τη δουλειά της, κάτι που δεν εγκρίνει ο πιο χαμηλών τόνων Liam Hemsworth. Οπότε ούτως ή άλλως το τέλος φαινόταν προδιαγεγραμμένο... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ