2013-09-18 08:47:13
Φωτογραφία για Αμφιάλη: Ομάδα ακροδεξιών τραμπούκων επιτέθηκε και δολοφόνησε 34χρονο αριστερό
Αιματηρό επεισόδιο με έναν 34χρονο νεκρό σημειώθηκε στην Αμφιάλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σϋμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ανήκε στον αριστερό χώρο, ήταν γνωστό στην περιοχή για την αντιφασιστική του δράση, ασχολούνταν με την μουσική χιπ χοπ και δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση από ομάδα ακροδεξιών.

Την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων ερευνά η Αστυνομία, η οποία προσήγαγε και στη συνέχεια συνέλαβε ως ύποπτο ένα άτομο 45 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι. Από την Αστυνομία καταζητούνται και άλλα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ έξω από καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60. Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα και η παρέα του, ανάμεσα τους και μια γυναίκα, κυνηγήθηκαν από άτομα με μαύρες μπλούζες, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα με τη παρέα του βρίσκονταν στην καφετέρια παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα και λίγο πριν τη συμπλοκή είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον δράστη.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνεπλάκησαν πάνω από δέκα άτομα έξω από την καφετέρια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε από μαχαίρι στο στήθος ο 34χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε. Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποδείξει στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν φτάσει στο σημείο της συμπλοκής τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε.

Για το αιματηρό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια.

Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα.

Πηγή: tovima
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ