2013-09-18 09:45:02
Φωτογραφία για Αισιοδοξία επικρατεί για το μέλλον του Άρη ύστερα από τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Ηλιάδη
Τις βαλίτσες του για το ταξίδι που θα κάνει στις ΗΠΑ και είναι πιθανό να αλλάξει την ιστορία του Άρη ετοιμάζει ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος αύριο θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ τόνισε πως έχει έρθει σε επαφή με Αμερικανό επιχειρηματία, του οποίου το όνομα δεν θέλησε να αποκαλύψει, και τον έχει πείσει να επενδύσει στον σύλλογο και θα ταξιδέψει για να συζητήσουν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, όμως, δεν σκοπεύει να κάνει καμία κίνηση αν δεν ξεκαθαρίσει η υπόθεση με το άρθρο 99, αφού οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ έχουν υποχωρήσει κατά του 60% και θα γίνουν περισσότεροι διακανονισμοί αποπληρωμής σε βάθος χρόνου. Μάλιστα, τα χρέη θα «πέσουν» στα 15 εκατ. ευρώ (από τα 32 εκατ. ευρώ)!

Μάλιστα, ο κ. Ηλιάδης υποστήριξε ότι ο υποψήφιος επενδυτής είναι ένα άτομο που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του Άρη, ενώ μέσα στις άμεσες προθέσεις του είναι να επεκτείνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Για αυτό τον λόγο θα πάει στο Λος Αντζελες για να συζητήσουν από κοντά όλες τις λεπτομέρειες, ενώ οι εξελίξεις έχουν οριοθετηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Όσον αφορά την προεκλογική δέσμευσή του για χορηγίες ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τόνισε πως παραμένει και απλά έχει αλλάξει το χρονοδιάγραμμα.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ