2013-09-18 10:43:06
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο νεκρός Παύλος Φύσσας, ράπερ Killah P, μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που δολοφονήθηκε στην Αμφιάλη
Ο 34χρονος άντρας που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα μετά από αιματηρή συμπλοκή στην Αμφιάλη, προέρχεται από οικογένεια εργατών. Τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μέλη συνδικάτου μετάλλου.

Ο άτυχος άντρας ονομάζεται Παύλος Φύσσας και ήταν γνωστός ως Killah P καθώς ασχολούνταν με τη χιπ χοπ μουσική.

Τώρα η αστυνομία ερευνά την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων πίσω από τη φονική συμπλοκή καθώς ο δράστης, 45 ετών που συνελήφθη, φέρεται να ανήκει στον χώρο της ακροδεξιάς και το θύμα στην αριστερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν αρχικά για το ποδόσφαιρο αλλά στη συνέχεια υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.

Πάρης Τσιριγώτης

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό:

«Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι
. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Ο φασισμός θα τσακιστεί».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ