2013-09-18 13:19:21
Φωτογραφία για Xαλκίδα: Ένταση έξω από το Carrefour – Μαρινόπουλος - Συλλήψεις στελεχών του ΠΑΜΕ
Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας καταγγέλλει τη Διοίκηση της Επιχείρησης Carefour – Μαρινόπουλος για την παράνομη και προκλητική απόλυση του μέλους της Διοίκησής του σωματείου, Μαρίας Μπλάνα.

Στη σημερινή συγκέντρωση έξω από κατάστημα της επιχείρησης, που έγινε με αφορμή την απόλυση της συναδέλφου αλλά και την 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη βίαιη απομάκρυνση των απεργών. Εκτελώντας εντολές που δέχονταν από στελέχη της επιχείρησης, προχώρησαν σε συλλήψεις συνδικαλιστών. Ενδεικτικά, στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται οι Αντώνης Κούκουρας (μέλος της Γραμματείας Εύβοιας του ΠΑΜΕ, της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και του Γενικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ), Θέμος Βασιλείου (εργαζόμενος), Κώστας Ρουμπής (εργαζόμενος), Κώστας Παπακωνσταντίνου (εργαζόμενος), Γιώργος Μπενέκος (εργαζόμενος) και Άρης Βενιζέλος (εργαζόμενος).


Στη συγκέντρωση συμμετέχουν δυνάμεις από την Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας, το Σωματείο Τροφίμων - Ποτών, το Κλαδικό Μετάλλου νομού Εύβοιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Σταματούκος από τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Ντούρου Σοφία, εκλεγμένη στην Περιφέρεια με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Σε απάντηση της τρομοκρατίας, η απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών σωματείων και όλων των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, θα πραγματοποιηθεί έξω από το κατάστημα της επιχείρησης. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να απεργήσουν και να λάβουν μέρος στη συγκέντρωσή μας. Έχουμε πείρα πλέον! Οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες και οι εφοπλιστές είναι αδίστακτοι. Έχουν στην υπηρεσία τους τις κυβερνήσεις αλλά και την αστυνομία. Καμία ανοχή!

Καταγγέλλουμε την παράνομη απόλυση της συναδέλφου και την τρομοκρατική σύλληψη συνδικαλιστών και εργαζομένων!

Απαιτούμε τώρα την ακύρωση της απόλυσης!

Να αφεθούν τώρα οι συλληφθέντες συνδικαλιστές!

eviatop.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ