2013-09-18 14:54:03
Φωτογραφία για Κίνα: Επέζησε για 15 μέρες μέσα σε πηγάδι
Μια γυναίκα επέζησε για 15 ημέρες παγιδευμένη μέσα σε ένα πηγάδι στην κεντρική Κίνα, σύμφωνα με επίσημους αξιωματούχους.

Η Σου Κιξίου, 38 ετών, έπεσε σε εγκαταλειμμένο πηγάδι βάθους 4 μέτρων στο χωριό Ζονγκφένγκ στην επαρχία Ξενάν, την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ξινχουά.

Επέζησε καταναλώνοντας ωμό καλαμπόκι και πόσιμο νερό της βροχής που έπεφτε μέσα στο πηγάδι, αναφέρει το Ξινχουά.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να τη σώσουν τη Δευτέρα το απόγευμα, και πλέον λαμβάνει ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με τις αναφορές.

Το πηγάδι περιβάλλονταν από καλαμπόκια και ως εκ τούτου ήταν δύσκολο να εντοπιστεί, ενώ το εσωτερικό του ήταν πολύ λείο για να μπορέσει να αναρριχηθεί, αναφέρει η έκθεση. Οι συγγενείς προσπάθησαν μάταια να εντοπίσουν την αγνοούμενη γυναίκα.

Η κυρία Σου έψαχνε για φαρμακευτικά βότανα όταν έπεσε μέσα στο πηγάδι. Πέφτοντας προσπάθησε να πιαστεί από τα καλαμπόκια. Αν και δεν κατάφεραν να σταματήσουν την πτώση της, εντούτοις κατάφερε να πάρει μαζί της στον πάτο του πηγαδιού μερικά, όπως δήλωσε.


«Δεν υπήρχε τίποτε φαγώσιμο μέσα στο πηγάδι, κι έτσι έτρωγα το ωμό καλαμπόκι και καλούσε σε βοήθεια κάθε μέρα».

«Κάθε μέρα ήλπιζα πως κάποιος θα περάσει και θα με σώσει. Φώναζα βοήθεια κάθε μέρα και παρόλο που δεν υπήρχε καμία απάντηση, δεν παραιτήθηκα» δήλωσε.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ένας αγρότης που ετοιμαζόταν για τη συγκομιδή του καλαμποκιού άκουσε τις κραυγές της και κάλεσε την πυρεοσβεστική.

Ο σύζυγος της Σου, Λι Κουνμίνγκ δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η Σου έχει χάσει πολύ βάρος.

«Αρχικά ζύγιζε 52 κιλά και τώρα είναι τόσο αδύνατη που φοβάμαι ότι μπορεί να έχει φτάσει μέχρι τα 36 κιλά», όπως είπε.

«Απρόλο που η Σου δεν έχει υποστεί εμφανείς τραυματισμούς, δεν μπορεί να φάει ή να μιλήσει. Οι λειτουργίες των εσωτερικών οργάνων δεν έχουν ακόμη επανέλθει, αλλά είναι σε σταθερή κατάσταση» αναφέρει το πρακτορείο Ξινχουά.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ