2013-09-18 15:30:22
Φωτογραφία για Η ιστορία διδάσκει...
Η ιστορία διδάσκει. Γι’ αυτό θέλουν να την ακρωτηριάσουν.Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τα καθάρματα που λήστεψαν την χώρα παίζουν το αιώνιο χαρτί του διχασμού για να ολοκληρώσουν την καταστροφή και να φύγουν ως “αηδιασμένοι” και βέβαια, ατιμώρητοι. Και βέβαια, να επιστρέψουν ως “σωτήρες”.

Και οι νύχτες έγιναν πιο σκοτεινές και πιο μεγάλες σε διάρκεια...κι οι μέρες άρχισαν να φθίνουν, μαζί τους και το φως. Και το μνημόνιο κι ο φόβος εδραιώθηκαν γιατί οι πολίτες ξέχασαν ποιος είναι ο εχθρός κι άρχισαν να τρώγονται μεταξύ τους. Και η φαγωμάρα βόλευε τους τοπικούς επιστάτες και τους ελληνόφωνους διοικητές. Βόλευε και τους δυνάστες δανειστές που μπορούσαν ανενόχλητοι να εκμεταλλεύονται το φιλέτο Ελλάς.

Κι η διχόνοια, που κρατάει ένα σκήπτρο η δολερή, καθενός χαμογελάει πάρ'το λέγοντας κι εσύ! Μόνο που στο τέλος λησμονήθηκε κι ο εθνικός ύμνος κι η ιστορία κι ο πολιτισμός και η Ελλάδα χωρίστηκε σε επαρχίες αμερικανικής , γερμανικής και άλλης επιρροής.. Και ανασύρθηκαν βαθιά από την λήθη της Ιστορίας τα φαντάσματα της κόλασης...να σκορπίσουν το φόβο ...και το αίμα .. πετώντας την δημοκρατία στον Καιάδα!!

Κι αν το παραπάνω μοιάζει με παραμύθι από το μακρινό μέλλον.....είναι πιο κοντά απ όσο φανταζόμαστε Γιώτα Χουλιάρα, Spiros Nikolaou logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ