2013-09-18 16:27:01
Φωτογραφία για ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ : ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Αδικαιολόγητο χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός χάλασε τις καλές εντυπώσεις του πρώτου μέρους και γνώρισε την ήττα με 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Λουτσιάνο μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Πέρασε από τον Ολυμπιακό, πρόσφερε αρκετά και είναι λογικό να… πονά όταν χάνει. Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μίλησε για τη χθεσινή ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν και σημείωσε ότι οι ερυθρόλευκοι αδίκησαν τους εαυτούς τους με την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο και τα τρία γκολ που δέχτηκαν με πανομοιότυπο τρόπο.

«Εγώ μπορώ να πω τη γνώμη μου. Καλύτερα μπορούν να το εξηγήσουν ο Μίτσελ και οι παίκτες. Μετά από ένα τριαντάλεπτο φανταστικό, όπου το σκορ θα μπορούσε να ήταν 3-0, το παιχνίδι τελείωσε με ένα βαρύ σκορ. Μπορώ να το πω μέχρι και γελοίο, για τις φάσεις που δέχτηκε τα γκολ ο Ολυμπιακός», τόνισε ο Βραζιλιάνος, που πλέον εργάζεται ως προπονητής στο Αιγάλεω.

Όσο για το πού αποδίδει την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο μέρος, είπε: «Δεν πιστεύω πως έπεσε ο Ολυμπιακός, έπαιζε απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και πολύ καλές μονάδες
. Αν δεν είσαι προσεκτικός και δεν προσπαθείς για 90 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, θα έχεις πρόβλημα. Δεν επιτρέπεται μία ομάδα σοβαρή και μεγάλη, όπως ο Ολυμπιακός, να δέχεται τρία ίδια γκολ. Είναι θέμα συγκέντρωσης από τους παίκτες, ίσως και να μην έδωσαν τόση σημασία».

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει βλέψεις πρόκρισης στο φετινό Champions League, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει. Πίστευα πως θα κερδίσει, γιατί πάντα παρουσιάζει καλό πρόσωπο όταν παίζει με δυνατές ομάδες. Όμως σε μια τέτοια διοργάνωση θα πρέπει οι παίκτες να είναι σοβαροί για 90 λεπτά. Δεν είναι σαν το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά με τις άλλες ομάδες. Είναι κρίμα για τον Ολυμπιακό αυτή την απόδοση για 30-35 λεπτά να τη χαλάει στο τέλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ