2013-09-18 19:12:04
Φωτογραφία για Ο Μπραντ έκανε μια νύφη ευτυχισμένη -αλλά ποια;
Ένα απρόσμενο δώρο έκανε σε μια νιόπαντρη κοπέλα ο διάσημος ηθοποιός που εμφανίστηκε "Φάντης Μπαστούνι" στο γλέντι του γάμου της.

Σκέψου, λέει, να παντρευόσουν και να εμφανιζόταν μπροστά σου ο Μπαντ Πιτ (Brad Pitt). Ούτε και στα πιο τρελά σου όνειρα.

Αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες του κόσμου εκτός από την Άμπι Λίνγκγουντ (Abi Lingwood) η οποία παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στο Μέιντενχεντ, μην έχοντας ιδέα τι έκπληξη της επεφύλασσε η ζωή.

Ο Μπραντ βρίσκεται αυτό τον καιρό κοντά σε αυτή τη βρετανική πόλη και συγκεκριμένα στα Pinewood Studios όπου γυρίζεται η τελευταία του ταινία με τίτλο "Fury".

Το βράδυ του γάμου, ο αετομάτης γαμπρός, Ντάνιελ (Daniel) εντόπισε τον αστέρα στο μπαρ μαζί με μερικούς ακόμη φίλους και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο γαμπρός πλησίασε τον 49χρονο σταρ, του εξήγησε την κατάσταση και του ζήτησε να έρθει μαζί του να γνωρίσει τη γυναίκα του και να ποζάρει σε μια φωτογραφία.


Όπερ και εγέννετο, με μια νύφη που δεν πίστευε στα αυτιά της, αρχικώς, ούτε στα μάτια της, αργότερα. Πάντως, η συνάντηση έγινε, η φωτογραφία τραβήχτηκε και… έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Όσο για τον Πιτ; Εκείνος και οι παρέα του συνέχισαν την κουβέντα τους στο δωμάτιο, γιατί, όπως ήταν φυσικό, δεν έβρισκαν πια την ησυχία τους.

Για την ιστορία, ο Μπραντ εμφανίστηκε με κοντοκουρεμένο μαλλί, έχοντας αποχαιρετήσει για τις ανάγκες του ρόλου τη ατημέλητη αλογοουρά που… καλλιεργούσε τα τελευταία χρόνια.

Η αρραβωνιαστικιά του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), παρεμπιπτόντως, βρίσκεται στην Αυστραλία με τα έξι παιδιά του ζεύγους, όπου σκηνοθετεί τη δεύτερη ταινία της.
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ