2013-09-18 23:03:36
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Δηλαδή σίγουρα δεν μας ψεκάζουν;
Γυρνούσα από τη δουλειά μου, δυτικά της Θεσσαλονίκης, κατευθυνόμενος προς το κέντρο... Ωρα, περίπου 18:50.

Εκεί που οδηγούσα την μηχανή, σήκωσα το κεφάλι μου στον ουρανό (κοιτούσα βορειο ανατολικά) και βλέπω σχήματα ! Από "καυσαέρια" αεροπλάνων Ρε τους μπαγάσηδες, σκέφτηκα, κάνουν και κολπάκια... Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μου! Στην πρώτη γενική φωτογραφία, κάνουν και στροφή, όπως βλέπετε! Οι υπόλοιπες φωτογραφίες, είναι λίγο ζουμαρισμένες στις ίδιες γραμμές.

Τέλος πάντων, ξανακαβαλάω την μηχανή και μπαίνω στην πόλη. Λίγο όμως πριν μπω, κοιτάω νοτιοδυτικά, αυτή τη φορά (φωτό με ήλιο),

και τότε βλέπω και άλλες γραμμές, με κορυφαία αυτήν εκεί στη μέση, τη παχιά!

Μου θύμισε αμέσως μια κλασσική φωτογραφία απο παλιότερα, όταν ακόμα οι αμερικάνοι κάναν φανερά τα πειράματα ψεκασμών. Οι πιό μυημένοι θα κατάλαβαν για ποιά φωτογραφία μιλάω. Και αναρωτιέμαι, για τόσο βλάκες μας έχουν; Για πόσο καιρό ακόμα θα κρύβονται πίσω από το λερωνένο δαχτυλάκι τους; Οι ψεκασμοί με πολλά και διάφορα βαρέα μέταλλα, ιούς, βακτήρια κλπ είναι συνεχείς, μας δηλητηριάζουν καθημερινά και στο τέλος δεν θα εχουμε καν την ικανότητα να σκεφτόμαστε δημιουργικά και συνδιαστικά (αν ζούμε ως τότε)... Αυτό πρέπει να σταματήσει! Πρέπει να αφήσουμε τους εγκάθετους αντιρρησίες και να οργανωθούμε ενάντια σε αυρήν τη μαζική σφαγή!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ