2013-09-18 23:40:31
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ...ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ
Την προσεχή Κυριακή (22/9) θα ενταχθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Κώστας Σλούκας και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι διεθνείς παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (24/9).

Οι διεθνείς ερυθρόλευκοι, που πήραν μέρος με την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, πήραν ολιγοήμερη άδεια από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, και ο πρώτος παίκτης, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ευρώπης είναι ο Σλούκας.

Η άδεια των Στράτου Περπέρογλου, Γιώργου Πρίντεζη ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα (23/9), που είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη για την συμμετοχή στο τουρνουά «Rixos Cup».

Ο Βασίλης Σπανούλης θα συναντήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Πόλη την ερχόμενη Τρίτη (24/9), καθώς την προηγούμενη ημέρα Δευτέρα (23/9) θα βρεθεί στη Μαδρίτη για την επίσημη παρουσίαση του παιχνιδιού κονσόλας NBA 2K14, στο οποίο θα υπάρχουν και ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι δύο σερί σεζόν πρωταθλητές Ευρώπης.


Την ερχόμενη Τετάρτη (25/9) θα ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη ο Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος αγωνίζεται με την Εθνική Σλοβενίας στο Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά «Rixos Cup» της Κωνσταντινούπολης:

Τρίτη 24 Σεπτέμβρη

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μπεσίκτας 18:00

Ολυμπιακός-Μπουντιβέλνικ 20:15

Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη

Μπουντιβέλνικ-Αναντολού Εφές 18:00

Μπεσίκτας-Ζαλγκίρις Κάουνας 20:15

Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη

Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός 18:00

Ζαλγκίρις Κάουνας-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 20:15
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ