2013-09-19 04:16:07
Φωτογραφία για «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League κόντρα στην... πρωταθλήτρια Καζακστάν σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θα έχει ακόμη μία φορά τη συμπαράσταση των φίλων του λόγω τιμωρίας του γηπέδου της Τούμπας.

Ο Τόμας Νέτσιντ πάντως, παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την αυριανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, ξεκαθάρισε ωστόσο πως όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απουσία του κόσμου:

«Έχουμε ένα πολύ μεγάλο κίνητρο σε αυτό το ματς. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η απουσία του κόσμου επηρεάζει την ομάδα της Σάχτερ, γιατί οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα».

Για το τι γνωρίζει για τη Σαχτέρ:

«Δεν έχω ξαναπαίξει ενάντια σε ομάδα στο Καζακστάν που είναι η πρωταθλήτρια της χώρας. Είδαμε τα παιχνίδια με τη Σέλτικ και ιδιαίτερα στην έδρα της έπαιξε εκπληκτικά. Γνωρίζω ότι έχουν πολύ ψηλούς αμυντικούς και θα είναι επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις».


Για το ποια ομάδα είναι φαβορί στον όμιλο:

«Δε το σκεφτόμαστε. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι και πως θα το κερδίσουμε. Μετά τα έξι παιχνίδια θα δείξει ποιος είναι το φαβορί και ποιος το αουτσάιντερ».

Για τα τρία παιχνίδια που καλείται να δίνει ο ΠΑΟΚ την εβδομάδα:

«Νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη για τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Έπαιζα και εγώ στο παρελθόν με τέτοια συχνότητα. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Σάχτερ. Στην Ευρώπη παίζουν πολύ καλές ομάδες και πρέπει να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος. Σαν επιθετικός που είμαι, θεωρώ πως όποιος βάζει τα περισσότερα γκολ έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ