2013-09-19 09:19:05
Φωτογραφία για Την είδε... Φαραώ και θάβει την Bentley για την μετά θάνατον ζωή του
Εμπνευσμένος από ένα ντοκιμαντέρ που είδε με θέμα την ζωή των Φαραώ, ο Βραζιλιάνος βιομήχανος ιταλικής καταγωγής Chiquinho Scarpa αποφάσισε να θάψει έναν από τους «θησαυρούς» του στον κήπο της έπαυλης του στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ο «θησαυρός» που θέλησε να θάψει είναι μια Bentley Continental Flying Spur που του κόστισε ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η πρώτη ανακοίνωση για την απόφαση του έγινε εχθές στο προφίλ του στο Facebook, όταν ανέβασε μια φωτογραφία δίπλα στο αυτοκίνητο του και κρατώντας τον παπαγάλο του. Η φωτογραφία συνοδευόταν και από σχόλιο που αναφέρει: «Αποφάσισα να το κάνω όπως οι Φαραώ, αυτή την εβδομάδα θα θάψω το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στον κήπο του παλατιού μου». Η ανάρτηση αυτή δέχθηκε πολύ κριτική, σε σημείο τα σχόλια να βγάζουν και θυμό για την απόφασή του αυτή.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Chiquinho Scarpa ανέβασε καινούρια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook. Η νέα αυτή φωτογραφία έδειχνε τον σύγχρονο Φαραώ να κρατάει ένα φτυάρι μπροστά από μία μεγάλη τρύπα και να έχει για φόντο την Bentley. Η ανάρτηση αυτή είχε για σχόλιο: «Για όσους αμφισβητούσαν ότι θα το κάνω, ξεκίνησα να σκάβω ήδη τον λάκκο της Bentley μου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα την έχω θάψει».

Η ταφή της Bentley έχει οριστεί για την Παρασκευή που μας έρχεται, στις 11 το πρωί ώρα Βραζιλίας. Για το εγχείρημα αυτό θα τον βοηθήσουν και δύο κηπουροί του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ