2013-09-19 09:38:43
Φωτογραφία για Το σύστημα λειτουργεί, ο Άδωνις διόρισε  Πρόεδρο του ΕΟΦ τον ΑρχιΠασοκτζή Λιντζέρη και τον ‘’δημοκρατικό’’ συνάδελφό του από το ΛΑΟΣ, Πλεύρη, Αντιπρόεδρο
Ο κ. Δημήτρης Λιντζέρης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος, Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου αναλαμβάνει το τιμόνι του ΕΟΦ. Θα καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του οργανισμού σε μια εποχή που η τρόικα πιέζει για περαιτέρω μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης και ο τρόπος ορισμού των φαρμάκων είναι υπό επεξεργασία.

Πριν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης προτείνει το όνομα του πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ.Λιντζέρη στον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Δημήτριο Κρεμαστινό, είχε προηγηθεί η σύμφωνη γνώμη Σαμαρά –Βενιζέλου. Και αυτό διότι όπως ανέφεραν πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ είχε διαμαρτυρηθεί που είχε ορισθεί νέος πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ χωρίς να ερωτηθεί.

Γι αυτό και «διεκδίκησε» ο ΕΟΦ να περάσει στα χέρια προσώπου που πρόσκειται στην Ιπποκράτους. Γι αυτό άλλωστε και απεφεύχθη την τελευταία στιγμή ο διορισμός στη θέση του προέδρου του ΕΟΦ του πρώην υφυπουργού Υγείας της ΝΔ κ. Αθανάσιου Γιαννόπουλου.

Για τη θέση του αντιπροέδρου ακούγεται εδώ και μέρες το όνομα του κ. Αθανάσιου Πλεύρη στενού συνεργάτη του κ. Άδωνι Γεωργιάδη αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κλειδώσει καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν αντιρρήσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ