2013-09-19 13:00:45
Φωτογραφία για Επιτέθηκαν με όπλο στην κόρη του Τόνι Μπλέρ
Η κόρη του βρετανού πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ έπεσε θύμα ένοπλης απόπειρας ληστείας ενώ περπατούσε σε δρόμο του Λονδίνου, αναφέρουν σήμερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η 25χρονη Κάθριν Μπλερ, δικηγόρος, έγινε στόχος ενώ περπατούσε σε δρόμο του κεντρικού Λονδίνου μαζί με τον σύντροφό της και μερικούς φίλους, μετέδωσε το BBC.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό με δράστες δύο ενόπλους στο κεντρικό Λονδίνο το απόγευμα της Δευτέρας.

"Τα θύματα ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Οι ύποπτοι ήταν δύο άνδρες", αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας που προσθέτει ότι η απόπειρα ληστείας συνδέεται με μία ακόμη απόπειρα που σημειώθηκε σε κοντινό σημείο 30 λεπτά νωρίτερα.

"Και στις δύο περιπτώσεις υπήρξε όπλο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε--δεν σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Κανένα από τα θύματα δεν τραυματίστηκε και δεν τα λήστεψαν στη διάρκεια των περιστατικών", ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, διεξάγονται έρευνες αλλά δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις.

Ο 60χρονος Μπλερ διετέλεσε πρωθυπουργός από το 1997 ως το 2007 και θεωρείται υπεύθυνος για τη συμμετοχή της χώρας του στη στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ, κάτι, που όπως σχολιάζει το Ρόιτερς, προκάλεσε το τέλος της πολιτικής του καριέρας.

Σήμερα ζει στο Λονδίνο και προίσταται ενός δικτύου που απαρτίζεται από διεθνείς εταιρείες συμβούλων και από φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Πηγή: Newsit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ