2013-09-19 15:00:28
Φωτογραφία για Πάτρα-Τώρα: Στον Εισαγγελέα ο Ιταλός συνταξιούχος αξιωματικός του Ναυτικού που έβγαλε όπλο κατά διαδηλωτών
Στον Εισαγγελέα απολογείται αυτή την ώρα ο 38χρονος συνταξιούχος αξιωματικός του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού (βαθμό Πλωτάρχη) υπήκοος Ιταλίας, Ματέο Σιμόνε, που απείλησε χθες με όπλο τους συγκεντρωμένους... αντιεξουσιαστές έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία και απειλή.

Ο άνδρας όπως είπε στους αστυνομικούς βρισκόταν στο αυτοκίνητο, μάρκας Ford Focus μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του και την πεθερά του και εγκλωβίστηκε στο ύψος της Υψηλάντου λόγω της πορείας.

Σύμφωνα με καταθέσεις, διαδηλωτές από τον αντιεξουσιαστικό χώρο έριξαν μία μολότοφ προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ μια δεύτερη έσκασε δίπλα στο αυτοκίνητο του Ιταλού.

Έτσι αυτός, όπως και ο ίδιος είπε, κατέβηκε από το όχημα, βγάζοντας ένα όπλο τύπου Glock 19 και στρέφοντάς το εναντίον των διαδηλωτών φωνάζοντάς τους να μην πλησιάσουν.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ό,τι έκανε το έκανε από φόβο για την εγκυμονούσα σύζυγό του.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ