2013-09-19 15:13:52
Φωτογραφία για Σε κλίμα οργής και συγκίνησης η κηδεία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Σχιστό...!!!
Ντίνα Καραμάνου

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και οργής πραγματοποιήθηκε στο Σχιστό η κηδεία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες στο Κερατσίνι από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά. 

Εκατοντάδες είναι οι συγγενείς και φίλοι του θύματος βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στο «γελαστό παιδί». Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική, ενώ οι παρευρισκόμενοι που υπολογίζεται ότι ξεπέρασαν τους 2.000  αποχαιρέτησαν με χειροκροτήματα τη σορό του θύματος.  Συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και ... εκδίκησης κάλυψαν την εξόδιο ακολουθία.

«Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» φώναξαν φίλοι του θύματος, ενώ οι συγκεντρωμένοι τραγούδησαν στίχους του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα την ώρα της ταφής.

Η δημοσιογραφική κάλυψη της κηδείας κρίθηκε ανεπιθύμητη από τους συγγενείς του θύματος.

Υπενθυμίζεται, ότι τη δολοφονία ομολόγησε ο ίδιος ο Γιώργος Ρουπακιάς, αφού συνελήφθη από μία γυναίκα αστυνομικό. Ωστόσο, αν και παραδέχθηκε ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, και ότι επισκεπτόταν τα γραφεία της έως και 10 φορές το μήνα, άλλαξε την αρχική του κατάθεση.


Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

Την ίδια ώρα, δικαίωση ζητά ο πατέρας του 34χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στηο Κερατσίνι. «Θέλω ο φονιάς όχι να δικαστεί και να φυλακιστεί, να εκτελεστεί. Αυτό για μένα είναι η δικαίωση», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Κατήγγειλε εκ νέου, επικαλούμενος μαρτυρίες, τη στάση της αστυνομίας και την καθυστέρηση του ΕΚΑΒ. «Είδα την ομάδα των δραστών που φορούσε μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Κανένας αστυνομικός δεν τους κυνήγησε», σημείωσε.

Συγκέντρωση στη Νίκαια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι έχει προγραμματιστεί στις 18:30 στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) στη Νίκαια.

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, η Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, το Σωματείο Λογιστών Πειραιά, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Πειραιά, το Σωματείο Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, το Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά,το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας - Κορυδαλλού και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.

  Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/274762/se-klima-odynhs-kai-orghs-h-khdeia-toy-payloy-fyssa-sto-sxisto#ixzz2fL8qKpSd
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ