2013-09-19 15:41:16
Φωτογραφία για Χρήστος Δάντης: «Το ‘’My number one’’ είναι δικό μου»
Η δικαστική διαμάχη του Χρήστου Δάντη με τον Μάνο Ψαλτάκη κρατάει από το 2005.

Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες, αλλά το «My number one» που τραγούδησε η Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision και έφερε την νίκη στην χώρα μας στάθηκε αφορμή για να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. Ο Μάνος Ψαλτάκης από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι τα δικαιώματα του τραγουδιού είναι δικά του και ο Χρήστος Δάντης από την πλευρά του υποστήριζε ότι η σύνθεση του νικητήριου τραγουδιού ανήκει σε εκείνον.

Η πρωτόδικη απόφαση ήταν καταδικαστική για τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος στη συνέχεια άσκησε έφεση και η απόφαση του Εφετείου ήταν ότι το τραγούδι ανήκει στον Μάνο Ψαλτάκη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου στην προσωπική του σελίδα στο facebook και τόνισε ότι κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης θα λέει ότι το τραγούδι είναι δικό του θα του δίνει 1.000 ευρώ.

Ο Χρήστος Δάντης από την πλευρά του δήλωσε στο Οκ: ««Δεν είμαι πλήρως ενήμερος γιατί δεν έχω την απόφαση στα χέρια μου. Αυτή η μάχη δεν έχει τελειώσει! Είναι η πρώτη δικαστική απόφαση και τη σέβομαι, αλλά έχω το δικαίωμα να ασκήσω έφεση και θα το κάνω. Το τραγούδι είναι αναμφισβήτητα δικό μου», τόνισε ο τραγουδιστής και συνθέτης.

To gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Μάνο Ψαλτάκη, οποίος δήλωσε: «Δεν με αφορά τι υποστηρίζει ο Χρήστος Δάντης. Οχτώ χρόνια αυτό λέει, άστον να λέει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί κάθε φορά που κάνει μια τέτοια δήλωση εγώ είμαι με 1.000 ευρώ περισσότερα».

Πηγή: gossiptv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ