2013-09-19 18:20:15
Φωτογραφία για ΚΟΣΜΑ : ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ...
Ένας τραυματισμός την είχε αφήσει εκτός Εθνικής βόλεϊ στον 1ο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Τώρα η Σοφία Κοσμά επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Η Σοφία Κοσμά επέστρεψε στην Εθνική ομάδα ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό της τον περασμένο Μάιο και δεν μπορούσε να βοηθήσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον 1ο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η νεαρή παίκτρια του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για την Εθνική προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε όσα είπε η Σοφία Κοσμά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ:

«Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η Εθνική ομάδα. Ήμουν άτυχη με τον τραυματισμό, αλλά παρακολουθούσα την ομάδα και μπορώ να πω ότι ζήλευα. Τώρα όμως είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι με τα υπόλοιπα κορίτσια. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, ωστόσο αυτό που βλέπω εγώ από την πρώτη ημέρα είναι ότι όλα μοιάζουν πολύ οργανωμένα ενώ οι εγκαταστάσεις εδώ στο Sport Camp μας βοηθούν να δουλέψουμε σωστά
. Η προετοιμασία κυλά ομαλά κι όλες οι αθλήτριες είμαστε συγκεντρωμένες και προσηλωμένες στο στόχο μας. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και με τους προπονητές κι είναι θετικό ότι έχουμε αρκετό διάστημα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θεωρώ ότι είναι ένας όμιλος που πρέπει να περάσουμε και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε. Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο, αλλά και εμπειρία, όλες έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά κι αυτός ο συνδυασμός θεωρώ ότι θα μας οδηγήσει και στα θετικά αποτελέσματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ