2013-09-20 00:54:04
Φωτογραφία για ΑΚΕΛ: Φόβοι ότι η δράση της Χρυσής Αυγής θα μεταφερθεί στην Κύπρο
Επέκρινε επίσης τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης λέγοντας πως είναι απαράδεκτο να σφυρίζει αδιάφορα όταν το ίδιο το ΕΛΑΜ (Εθνικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο) δηλώνει εκφραστής της Χρυσής Αυγής στην... ΚύπροΟ Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού δήλωσε πως αυτό που συνέβη στην Ελλάδα με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μεταφερθεί και στην Κύπρο.

Επέκρινε επίσης τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης λέγοντας πως είναι απαράδεκτο να σφυρίζει αδιάφορα όταν το ίδιο το ΕΛΑΜ (Εθνικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο) δηλώνει εκφραστής της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο. Ο κ. Κυπριανού ανέφερε πως κόμματα και οργανώσεις, που στήνονται και λειτουργούν στη βάση αντιδημοκρατικών διαδικασιών και με έκδηλα φασιστικό προσανατολισμό δεν έχουν ρόλο ύπαρξης σε δημοκρατικές χώρες.

Πρόσθεσε ότι το ΑΚΕΛ, πριν από μερικά χρόνια ότι υπάρχουν πάρα πολλοί κίνδυνοι από τη δημιουργία και τη λειτουργία του ΕΛΑΜ είχε επισημάνει το φαινόμενο, αλλά κανείς δεν έλαβε σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις και εκ των υστέρων, χύνουν όλοι κροκοδείλια δάκρυα.
on-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ