2013-09-20 09:37:29
Φωτογραφία για «Θέλω να κάνω παιδί»
Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» και αναφέρθηκε ευθέως για πρώτη φορά στη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ αποκάλυψε πως ήδη συγκατοικούν.

Για την προσωπική της ζωή, η νεαρή ηθοποιός είπε: «Περνάω καλά. Είμαι τέλεια! Από τότε που γνώρισα τον Νίκο είμαι στην πιο ήρεμη, γαλήνια και ευτυχισμένη φάση της συναισθηματικής μου ζωής», επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του Yupiii που αποκάλυψε πως συγκατοικούν: «Μένουμε μαζί με τον Νίκο. Εξάλλου, αυτός είναι ο κυρίως λόγος που θέλω να μάθω να μαγειρεύω [...] Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ολόιδιοι στον χαρακτήρα».

Όσο για το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας με τον γνωστό τραγουδιστή, η Βίκυ Κάβουρα είπε: «Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό. Νιώθω έντονη την επιθυμία να κάνω ένα παιδί. Πιο πριν είχα στο μυαλό μου ότι αυτός είναι ο προορισμός της γυναίκας και ότι αναγκαστικά κάποια στιγμή θα συμβεί. Τώρα το θέλω!», ενώ συμπλήρωσε: «Ξαφνικά νιώθεις συναισθήματα που δεν είχες στο παρελθόν. Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να δώσω πράγματα σε ένα μωρό. Τώρα γνωρίζω πια πόσα έχω να προσφέρω και αυτό έχει να κάνει με τον κατάλληλο σύντροφο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ