2013-09-20 11:49:06
Φωτογραφία για Ο Μεσσήνιος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν και στο Μελιγαλά - Φωτογραφία ντοκουμέντο
Την Καλαμάτα έχει ως τόπο καταγωγής στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο 45χρονος Γεώργιος Ρουπακιάς, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο δράστης... πήγε στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού στη Λογγά, ενώ ως τόπος καταγωγής του φέρεται η περιοχή του Αγίου Ανδρέα.

Για τις σχέσεις του με το νεοναζιστικό κοινοβουλευτικό μόρφωμα φέρεται να κατέθεσε: «Επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε έως δέκα φορές το μήνα. Δεν ήμουν, όμως, μέλος της».

Υπενθυμίζεται δε, ότι από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή διερρήγνυε τα ιμάτιά της πως δεν έχει καμία σχέση με το δράστη. Ωστόσο, φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν το δράστη της δολοφονίας του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα να εκδράμει με τη Χρυσή Αυγή στην περιοχή της Νέδας, αλλά και να περιφρουρεί ρατσιστικό συσσίτιο στη Νίκαια. Επιπλέον, έχει απαθανατιστεί δίπλα στο βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Φωτογραφίες του δημοσιεύτηκαν χθες στην εφημερίδα «Έθνος», αλλά και σε διάφορες ιστοσελίδες.


Αρχικά ο Γεώργιος Ρουπακιάς ομολόγησε - εκτός από τη δολοφονία - ότι ανήκει στη Χρυσή Αυγή. Επιπλέον, η σύζυγός του κατέθεσε ότι την ειδοποίησε προκειμένου να ξεφορτωθεί έντυπο και άλλο υλικό της Χρυσής Αυγής από το σπίτι τους, λέγοντας πως εκείνη το πέταξε στα σκουπίδια. Κατόπιν, όμως συνελήφθη και η ίδια για ψευδορκία, αφού ομολόγησε ότι μετέφερε το υλικό με στόχο να εξαφανιστεί, στο σπίτι του υπεύθυνου της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια, ο οποίος – μετά από έρευνα στο χώρο – συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το tvxs.gr, το ζεύγος Ρουπακιά προσχώρησε στη Χρυσή Αυγή στην οποία πρόσφερε πληρωμένες υπηρεσίες. Ο Γεώργιος Ρουπακιάς πληρωνόταν από το ταμείο της Χρυσής Αυγής για να συμμετέχει σε ξυλοδαρμούς μεταναστών, κυρίως γύρω από την περιοχή της Νίκαιας και του Πειραιά.

tharrosnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ