2013-09-20 12:22:27
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Οργή λαού για τους πέντε Γεωργιανούς δολοφόνους - Μαχαίρωσαν και έπνιξαν γυναίκα!
Μέσα σε κλίμα πρωτοφανούς έντασης, οι πέντε Γεωργιανοί δράστες της δολοφονίας της Καίτης Δούβλη, οδηγήθηκαν στο Κακουργιοδικείο της Πρέβεζας. Με την οικογένεια της 67χρονης αδικοχαμένης γυναίκας και τους συγγενείς της να είναι παρόντες και έτοιμοι να τους επιτεθούν φωνάζοντας συνέχεια «δολοφόνοι».

Τα μέτρα ασφάλειας που έχουν ληφθεί είναι δρακόντεια και πρωτοφανή για την πόλη της Πρέβεζας. Αστυνομικές δυνάμεις είναι ανεπτυγμένες εντός κι εκτός δικαστικού μεγάρου, ενώ γίνεται διπλός έλεγχος - ηλεκτρονικός και σωματικός - σε όσους εισέρχονται στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η απουσία μεταφραστή και συνηγόρου υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, προκάλεσε την διακοπή του δικαστηρίου. Από τον εισαγγελέα ορίστηκε δεύτερος μεταφραστής, ενώ ένας από τους δικηγόρους των υπόλοιπων κατηγορουμένων δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας Το έγκλημα είχε γίνει τον Μαϊο του 2012. Η άτυχη γυναίκα, που νοίκιαζε το διπλανό διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, προφανώς άνοιξε στους δολοφόνους της για να το δουν. Από εκείνη την ώρα όμως άρχισαν τα βασανιστήριά της! Οι δράστες την χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, την έδεσαν και τη φίμωσαν με μονωτική ταινία, την μαχαίρωσαν και στο τέλος την έπνιξαν (!), αφού πρώτα της έβγαλαν τα ρούχα.


Μία βδομάδα μετά την άγρια δολοφονία, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστες ήταν μία πολυμελής σπείρα αλλοδαπών από την Γεωργία, οι οποίοι γνώριζαν ότι το θύμα τους διαθέτει περιουσιακά στοιχεία. Για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία είχαν συλληφθεί πέντε Γεωργιανοί, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ