2013-09-20 14:29:28
Φωτογραφία για Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τον ΣΟΨΥ  Πάτρας
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία – παράσταση αναφορά στο λαϊκό τραγούδι με το Θανάση Πολυκανδριώτη, τη Λένα Αλκαίου και το μουσικό σύνολο μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, ώρα 8:30 μ.μ. στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ ».

Πρόκειται για μια συναυλία διαρκείας 2,5 ωρών που διοργανώνει ο Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία (ΣΟΨΥ .Πάτρας) www.sopsipatras.gr με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του.

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης 5 ευρώ και εισόδου 10 ευρώ

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την επίτευξη των στόχων του ΣΟΨΥ Πάτρας που εδώ και μια δεκαετία αξιοποιώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο εθελοντών επαγγελματιών υγείας και κινητοποιώντας δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας καταφέρνει να στηρίζει ακόμα και την περίοδο της κρίσης εκατοντάδες λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας.


Τα σημεία προπώλησης της συναυλίας είναι τα εξής :

ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ

· ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΊΟ MUSICAL, ΡΉΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 127

· ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

· ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ LEXIS ΜΑΙΖΩΝΟΣ 38-40

· ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΝΩΣΗ, ΜΑΙΖΩΝΟΣ 20

· ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΨΥ Πάτρας Σισσίνη 6, τηλ. 2610621273

ΣΤΟ ΡΙΟ

· ΠΑΝΩΡΙΟΣ COURIER ( ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΣΤΟ ΑΊΓΙΟ

· STUDIO ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 19

Η προσπάθεια του ΣΟΨΥ μέχρι στιγμής υποστηρίζεται από πολλούς φορείς της περιοχής (και ο κατάλογος συνεχώς συμπληρώνεται) όπως το ΠΕΑΚ Πάτρας, ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, ο Δήμος Πατρέων, η «Ομάδα «Ε» των Εθελοντών του Δήμου Πατρέων και η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, το ξενοδοχείο CASTELLO, το εστιατόριο «Θάλασσα και Ουρανός», η ΕΡΓΟΣΚΑΛ και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Εξάλλου από την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου στην Πλατεία Γεωργίου εθελοντές του ΣΟΨΥ και της ομάδας «Ε» του Δήμου Πατρεών στο περίπτερο που έχει παραχωρήσει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος θα ενημερώνουν για τη συναυλία και για τη δραστηριότητα του ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια λειτουργίας. Στο ίδιο σημείο θα προβάλλονται video σχετικά με το ΣΟΨΥ και τις δραστηριότητές του.

Ο ΣΟΨΥ ΠΑΤΡΑΣ καλεί όλους και όλες να αγκαλιάσουν την προσπάθειά του και να γίνουν συμμέτοχοι στην επιτυχία της συναυλίας, δίνοντας ελπίδα με την αγορά ενός εισιτηρίου 5 ευρώ και παίρνοντας χαρά τόσο από το ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα της συναυλίας όσο και από τη επίτευξη των στόχων του Συλλόγου που έχει ανάγκη τους οικονομικούς πόρους για τη συνέχιση της λειτουργίας του και την υποστήριξη των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών τους.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ