2012-04-09 20:48:27
Φωτογραφία για Θεραπεία για Ιμπαγάσα
Θεραπεία για Ιμπαγάσα 9/4/2012 Κανονικά προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Δευτέρα (9/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τον Ιμπαγάσα να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ρεπό έχουν οι ερυθρόλευκοι από την Τρίτη (10/4) μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα (15/4), όταν και επιστρέφουν στις προπονήσεις. Χωρίς προβλήματα γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Δευτέρα (9/4) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ο μοναδικός που δεν μπορεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα που ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε σε θεραπεία ενώ οι συμπαίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Κέρκυρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν πενθήμερο ρεπό από την Τρίτη (10/4) και θα επιστρέψουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα (15/4).


Η αναβολή της 29ης αγωνιστικής (για τις 18/4, αντί 11/4), άλλαξε και το πρόγραμμα του ρεπό που ήθελε να δώσει αρχικά ο Βαλβέρδε και το οποίο ήταν να ξεκινήσει από την Πέμπτη (12/4), μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:00.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Οι ερυθρόλευκοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Κυριακή του Πάσχα με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:30".

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ