2012-04-09 20:49:21
Φωτογραφία για Ο Χάινς παρουσιάζει τα προϊόντα του Final-Four
Ο Χάινς παρουσιάζει τα προϊόντα του Final-Four 9/4/2012 Ο Κάιλ Χάινς την Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου (19:30) θα βρεθεί στην μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ώστε να παρουσιάσει τα προϊόντα των ερυθρολεύκων ενόψει Final-Four. Το απόγευμα (19:00) της Μεγάλης Πέμπτη (12/4), ο σέντερ των ερυθρολεύκων, Κάιλ Χάινς, θα δώσει το "παρών" στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία βρίσκεται απέναντι από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο Νέο Φάληρο, ώστε να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα των Πειραιωτών ενόψει του Final-Four της Κωνσταντινούπολης (11-13 Μαΐου).

H ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι τη Μεγάλη Πέμπτη 12 Απριλίου στις 19:30 θα βρεθεί στο Official Olympiacos BC Store ο παίκτης της ομάδας μας Kyle Hines ο οποίος θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με φίλους της ομάδας.

Παράλληλα, εν όψει του Final Four της Κωνσταντινούπολης θα παρουσιάσει μια σειρά απο συλλεκτικά προϊόντα, ενώ θα βραβεύσει και τους νικητές των διαγωνισμών που θα πραγματοποιηθούν σε μπασκέτα που θα στηθεί έξω από το κατάστημα".

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ