2013-09-20 15:46:13
Φωτογραφία για Τελευταία ημέρα για τη Δημοτική Αστυνομία όπως την ξέραμε
«Κατεβάζει ρολά» σήμερα η Δημοτική Αστυνομία στο Ηράκλειο, καθώς είναι η τελευταία εργάσιμη μέρα για τους 75 υπαλλήλους οι οποίοι από την ερχόμενη Δευτέρα βγαίνουν στη διαθεσιμότητα.

Χθες οι δημοτικοί αστυνομικοί μάζεψαν και τα τελευταία προσωπικά τους αντικείμενα από τα γραφεία τους και υπέγραψαν τα πρωτόκολλα παράδοσης παραλαβής των γραφείων μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, την οποία τροφοδοτούσε η τραγική απώλεια του συναδέλφου τους που δεν άντεξε την πίεση της διαθεσιμότητας (διαβάστε εδώ), αλλά και η αβεβαιότητα του αύριο, αφού ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί η ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) για το πού, ποιοι και πώς θα μετακινηθούν….

«Στον αέρα» βρίσκονται 15 άτομα, τα οποία είναι άνω των 45 ετών και κυριολεκτικά βαδίζουν στα «τυφλά» σε ότι αφορά στη μετακίνησή τους. Επίσης 9 άτομα θα παραμείνουν στο Δήμο Ηρακλείου σε διοικητικές θέσεις διότι είτε έχουν κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, είτε εμπίπτουν στις εξαιρέσεις των ΑμΕΑ είτε πρόκειται

για ζευγάρια που σύμφωνα με το νόμο ο ένας από τους δύο θα παραμείνει στον ΟΤΑ. Όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν τις εξελίξεις και αγνοούν το πώς θα μετακινηθούν και κάτω από ποιες προϋποθέσεις, αφού το υπουργείο κρατά επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο της ΚΥΑ η οποία καθορίζει όλα τα ζητήματα.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ