2013-09-20 18:32:05
Φωτογραφία για Ανοιχτή πρόσκληση: Δημιουργία νέου μουσείου αγρότη και κτηνοτρόφου στην πόλη του Λαγκαδά
Ο Δήμος Λαγκαδά στα πλαίσια προγράμματος για την αξιοποίηση του πρώην Στρατοπέδου ΜΠΑΡΕΤΗ και την παραχώρησή του στους κατοίκους και πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας, ανακοινώνει την δημιουργία ενός νέου μουσείου στην πόλη, αφιερωμένου στον αγρότη και κτηνοτρόφο του Δήμου Λαγκαδά.

Ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους από τους Δημότες διατηρούν στην κατοχή τους παλιά αγροτικά – κτηνοτροφικά εργαλεία και μηχανήματα και επιθυμούν να συνεισφέρουν στον υπό δημιουργία πολιτιστικό χώρο να επικοινωνούν με το αρμόδιο γραφείο, στο τηλέφωνο: 6977577394 Καζηνέρης Πέτρος, Υπεύθυνος Γραφείου Στήριξης Αγρότη και Κτηνοτρόφου Δήμου Λαγκαδά

Το στρατόπεδο ΜΠΑΡΕΤΗ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, συνιστώντας έναν νέο πυρήνα πολιτισμού, περιβαλλοντικής και τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας, έναν χώρο αναψυχής και μια πηγή υπερηφάνειας για όλους τους Δημότες μας.


--------------------------------------------------------------------------------

Συνεχίζονται τα έργα υποδομής σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας:

Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού στην Τ.Κ. Ανάληψης

Ο Δήμος Λαγκαδά τηρώντας την δέσμευσή του για βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών και ισόρροπη ανάπτυξη σε όλα τα χωριά μας, συνεχίζει τα έργα υποδομής σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν διακρίνεται ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γεώργιος Τουλουπίδης στο έργο ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού στην Τ.Κ. Ανάληψης, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε.

Πρόθεση της Διοίκησης, είναι με το εναπομείναν ποσό του έργου να συνεχιστεί η ασφαλτόστρωση στο υπόλοιπο τμήμα της οδού, έως και την είσοδο του οικισμού Δρακοντίου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ